RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

27 червня

Всі новини

Мера Харкова Кернеса оголосили в розшук: що відбувається

Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення міського голови Геннадія Кернеса, який переміг на виборах мера Харкова, але проходить лікування у німецькій клініці "Шаріте".

Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Із відповідною заявою до поліції звернувся керівник однієї з громадських організацій. Він зазначив, що з 61-річним чоловіком відсутній зв’язок та його місцезнаходження невідоме", - йдеться в повідомленні.

У понеділок, 9 листопада, слідчі Шевченківського відділення поліції Харкова відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) з приміткою "безвісти зниклий". Проте інформацію правоохоронці перевірятимуть, наразі немає доказів, що Кернес дійсно зник.

Зазначимо, що раніше в Харківській міській раді в черговий раз анонсували повернення чинного мера Геннадія Кернеса з-за кордону. Він втретє переміг на виборах, його підтримало 60,34% жителів міста.

Як повідомляв "Апостроф", 3 листопада Україну сколихнули гучні чутки про те, що мер Харкова Геннадій Кернес помер в німецькій клініці "Шаріте", але їх швидко спростували. Прес-секретар мера Харкова Юрій Сидоренко заявив, що чиновник живий.