RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку, на яких чекає службовий роман в листопаді

Астрологи розповіли про те, які чотири знаки Зодіаку в цьому місяці можуть зустріти свою любов на роботі. Серед них представники знака Скорпіон, Овен, Стрілець і Телець.

Про це повідомляють "Слова і Фрази".

Скорпіон

Завдяки роботі, особливо якщо ви працюєте разом з іноземними громадянами, у другій половині листопада випаде шанс зустріти людину, яка захоче пізнати вас ближче. Між вами відразу виникне тяжіння і це буде досить сильне почуття. Чоловіки навіть ризикують через це потрапити в яку-небудь любовну пастку, втративши своє самовладання.

Овен

У вас на любовному фронті теж буде неспокійно. Можливо, по роботі доведеться відправитися в поїздку, яка допоможе налагодити особисте життя, оскільки буде бажання фліртувати з усіма. Головне не вступати в зв'язок з Козерогом або Скорпіоном, якщо не хочете, що про це дізналися всі. Для створення довгострокового союзу Жінкам-Овнам доведеться проявити свою мудрість, а чоловікам більше інтелект і свою комунікабельність.

Стрілець

У вас теж з'явиться можливість побудувати відносини, оскільки весь цей місяць ви будете присвячувати більше часу спілкуванню, ніж роботі. Вашу увагу безсумнівно оцінить той чоловік, який давно має до вас почуття. Ви помітите це і нарешті зробите крок на зустріч. Після чого ризикуєте опинитися під впливом любовної лихоманки, але в цьому нічого поганого немає. А ось якщо ви вже перебуваєте в шлюбі або тривалих відносинах, то очікуйте сцен ревнощів, які виникнуть через недовіру до свого партнера, хоча істинного приводу для таких нападок у вас не буде.

Телець

Цей місяць в цілому вдасться метушливим і буде маса приводів закрутити бурхливий роман з яким-небудь симпатичним колегою. Якщо ви з творчого середовища, то вам варто просто звернути увагу на те, хто ж з величезним інтересом спостерігає за вашою діяльністю, хоча не є вашим безпосереднім колегою. Швидше за все, він просто намагається завести з вами знайомство через вашу роботу.

Як повідомляв "Апостроф", за певними ознаками можна зрозуміти що в вас закохані : характеристики всіх знаків Зодіаку.