RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Названо найдешевші сімейні кросовери, які не бояться бездоріжжя

У мережі показали найдостойніші моделі кросоверів, які можна купити за адекватною ціною.

Про це пише "РБК".

У китайській компанії Chery скоро стартує продаж флагманської моделі Tiggo 8, яка повинна стати однією з найдешевших у своєму класі. На тлі цього в просторах інтернету вирішили згадати інші відносно доступні автомобілі, які вміщають на своєму борту по сім осіб і мають досить непогані технічні характеристики.

Chery Tiggo 8

Він має сім посадкових місць в салоні, а також відразу цілих три дисплея. Tiggo 8 буде доступний з єдиним 2-літровим турбомотором потужністю 170 л. с. (250 Н · м), варіатором і переднім приводом, а його початкова ціна від 500 тис.грн.

Lifan MyWay

Lifan MyWay вважається одним з найдешевших семимісних автомобілів на вітчизняному ринку, адже його вартість десь за 300 тис. грн. Заплативши ці гроші, власник отримає авто з кліренсом 192 мм, 125-сильним атмосферним мотором об'ємом 1,8 л, заднім приводом і п'ятиступеневою механічною коробкою передач.

Dongfeng DFM 580

Головний конкурент Lifan MyWay цей кросовер, який доступний за ціною від 400 тис. грн. Примітно, що поки Dongfeng DFM 580 представляється тільки в комплектації Comfort з 1,8-літровим 132-сильним двигуном, п'ятиступінчастою механічною коробкою і передніми ведучими колесами.

GAC GS8

Ця модель тільки недавно з'явилася на китайському ринку і обійдеться мінімум в 600 тис. Грн. В даному авто передбачені світлодіодна оптика, трьохзонний клімат-контроль, крісла з підігрівом і вентиляцією, а також мультимедіа з 10-дюймовим тачскріном.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опубліковано рейтинг автомобілів, кузов яких найменше схильний до корозії.