RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

"Приймає багато вітамінів": Мендель розповіла про стан Зеленського, який підхопив коронавірус

Прес-секретар президента Юлія Мендель розповіла про стан здоров'я Володимира Зеленського, який захворів на коронавірус.

Про це вона сказала в ефірі "Сніданку з 1+1".

За її словами, Офіс президента робить тестування регулярно в Державному управлінні справ. З початку карантину в Україні, зокрема, і Зеленський постійно робив діагностику.

"Це було несподівано. Президент вчора перебував у гарному настрої, жартував. У нього були селекторні наради. День проходив в тому режимі, як це відбувалося з початку карантину. Було несподівано дізнатися, що тест позитивний", - говорить Мендель.

Зеленський регулярно робив тест на коронавірус, як і все його найближче оточення, де саме від міг захворіти - невідомо. Зараз президент перебуває на самоізоляції.

"Президент буде вдома. У нього окреме приміщення, щоб не заразити інших. Крім того, буде спостереження лікарів. Але він давно вживає багато вітамінів. У нього сильний імунітет, він займається спортом", - розповіла прес-секретар Зеленського.

За словами Мендель, протягом декількох останніх днів президент спілкувався з представниками свого Офісу, в тому числі і з нею, найближчим часом всі працівники ОПУ і ті, хто контактував з президентом здадуть тести на коронавірус.

Нагадаємо, що раніше президент Володимир Зеленський зізнався, що його 7-річний син також перехворів коронавірусною хворобою після того, як COVID-19 заразилася його дружина Олена.