RU  UA  EN

Четвер, 4 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Новини

4 липня

3 липня

Всі новини

Продовжує збирати чиновників в кабінеті: з'явилися нові дані про стан Зеленського

Президент України Володимир Зеленський, який захворів коронавірусом, продовжує збирати топ-чиновників в своєму кабінеті, але спілкується з ними віддалено.

Про це повідомляє "Pavlovsky News".

Увечері, 9 листопада, Зеленський спілкувався з главою фракції "Слуга народу" Давидом Арахамією і прем'єр-міністром Денисом Шмигалем, вони перебували в президентському кабінеті, а сам президент на самоізоляції.

"Такий же формат проведення нарад буде використовуватися і надалі - поки глава держави не одужає. Для переговорів використовується спеціальний захищений онлайн-термінал", - йдеться в повідомленні.

Про самопочуття президента розповіла перша леді Олена Зеленська, каже, що все добре, президент перебуває в нормальному стані.

"Все добре, він почувається нормально. Він відокремився, але продовжує працювати", - зазначила Зеленська.

Відзначимо, що вона повинна бути присутньою на Міжнародному форумі культурної дипломатії, але через захворювання чоловіка вирішила самоізолюватися.

Нагадаємо, що раніше президент Володимир Зеленський зізнався, що його 7-річний син також перехворів коронавірусною хворобою після того, як COVID-19 заразилася його дружина Олена.