RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Названо найкращі старі авто, які рідко ламаються і не підводять

Доступний за ціною старий автомобіль не обов'язково повинен бути непридатним до їзди. Надійність також може бути доступна при обмеженому бюджеті.

Портал JD Power назвав дев'ять моделей 2017 року випуску, які є найнадійнішими.

BMW 2 серії

Опитані власники кажуть, що BMW 2-ї серії є найнадійнішим компактним автомобілем преміум-класу 2017 року. За цим показником модель обходить такі автомобілі, як Mercedes CLA-класу, Audi A3 і Acura ILX.

Buick Regal

За словами опитаних власників, Buick Regal - найнадійніший середньорозмірний седан 2017 року, останнього року його виробництва. Це була найбільш спортивна модель Buick завдяки передньопривідному шасі, розробленому в Європі.

Ford Mustang GT

Власники спортивних автомобілів середнього розміру кажуть, що Ford Mustang 2017 року надійніше, ніж Chevrolet Camaro і Dodge Challenger того ж року випуску. Задньопривідний Mustang представили як гладке купе-фастбек або кабріолет з м'яким верхом.

Genesis G80

У 2017 році Genesis почала існувати окремо від Hyundai і стала самостійним люксовим брендом. G80 середнього розміру конкурував з більш дорогими BMW 5-ї серії, Mercedes E-класу, Audi A6 і Lexus GS.

Honda Fit

За словами власників Honda Fit, п'ятидверний хетчбек - найбільш якісний і надійний малолітражний автомобіль 2017 року. Він впевнено перевершує інші авто, такі як Toyota Yaris, Chevy Sonic і Nissan Versa.

Lexus ES

Lexus навряд чи може здивувати когось високою якістю авто. За словами власників, він надійніше інших седанів преміум-класу, включаючи BMW 3-ї серії, Mercedes C-класу і Audi A4.

Mazda MX-5 Miata

У рейтингу модель представлена як найнадійніший компактний спортивний автомобіль. Невеликий задньопривідний родстер став одним з найпопулярніших спортивних автомобілів в історії.

Nissan Leaf

За словами власників, - це найнадійніший малолітражний автомобіль 2017 року. Важливо відзначити, що це єдиний повністю електричний автомобіль в цьому списку.

Toyota Avalon

Avalon - це великий седан, орієнтований на покупців, які більше зацікавлені в більш високому рівні комфорту і простору, ніж в характеристиках. Опитані власники кажуть, що це найнадійніший великий чотиридверний автомобіль.

Як повідомляв "Апостроф", раніше автомобільні експерти, вивчивши відгуки власників машин, які були у використанні до восьми років, назвали найнадійніші моделі, які рідко ламаються.