RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Названо десять кращих авто, які служать "вічно" і не ламаються

Експерти склали список авто, які відрізняються комфортом та надійністю. У список надійних машин потрапляють ті автомобілі, які найрідше відвідують сервісні центри протягом 2-3 років експлуатації. Також враховують степінь надійності, кількістю несправностей на 100 автомобілів марки.

Про це повідомляє Autonews.

Mercedes-Benz GLC

Серед машин у віці 2-3 років ця модель показала найменше число поломок, власники цього авто вкрай рідко звертаються в сервіси.

Genesis G70

На кожні 100 автомобілів компанії Genesis доводиться 89 проблем - і це найменший показник в порівнянні з кількістю претензій на адресу інших брендів.

Mercedes-Benz B-Class

Відразу шість автомобілів бренду Mercedes-Benz увійшли в німецьку десятку самих надійних машин категорії 2-3 років. Серед них - B-Class, A-Class, C-Class, Mercedes E-Class.

Lexus ES

З усієї модельної лінійки виділяють три моделі: CT, ES і GT, вони теж досить надійні і комфортні.

Mazda CX-30

У Європі та США машина продається під шильдиком СХ-3, її відзначили в категорії 2-3 років експлуатації - всього 2,7% поломок на 36 тис. км пробігу.

Porsche 911

Porsche 911 стала лідером вікової групи 4-5 років експлуатації, при середньому пробігу в 25 тис. км тільки 2,2% власників Porsche 911 зверталися в сервіс.

Audi Q5

Тільки 2,8% власників цього автомобіля заїжджали в сервіс при середньому пробігу в 61 тис. кілометрів.

Suzuki Vitara

У категорії 2-3 років з показником 3,8% звернень в сервіс при середньому пробігу в 40 тис. кілометрів він лідирує в рейтингах по надійності.

Toyota RAV4

Експерти оцінили автомобілі Toyota, віддавши цьому бренду високе місце серед автокомпаній з найнадійнішими машинами, і особливо відзначили Prius.

Kia Rio

Модель Kia Rio була відзначена експертами в категорії найнадійніших автомобілів при мінімальній вартості

Раніше "Апостроф" повідомляв, що німецька компанія Porsche розробила новий автомобіль Unseen, який буде нагадувати SMART, в ньому водій буде посередині, а два пасажири - позаду.