RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Сім'я з маленькими дітьми потрапила в смертельну ДТП під Хмельницьким: фото

Поліцейські встановлюють обставини смертельного ДТП в Хмельницькій області, в якому зіткнулися два автомобілі. Загинуло двоє людей, ще четверо - госпіталізовані.

Як повідомили в преес-службі поліції Хмельницької області, аварія сталася в четвер, 12 листопада, близько 19.00 години.

На автодорозі "Житомир - Чернівці" біля села Скаржинці Ярмолинецького району зіткнулися два автомобілі "Шкода Октавія".

"В результаті ДТП 42-річний водій одного з автомобілів і 32-річний пасажир з іншого загинули на місці події. Ще один водій і 36-річна жінка і двоє 6-річних дітей з іншої машини з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в Хмельницьку обласну клінічну лікарню ", - сказано в повідомленні.

На місці події рятувальники ДСНС надавали допомогу медикам у транспортуванні потерпілих в карети екстреної медичної допомоги.

Як повідомили в прес-службі ДСНС Хмельницької області, тіла загиблих деблокували з машин за допомогою спецінструментів. Також вони змили з проїжджої частини автодороги залишки пально-мастильних матеріалів, прибрали уламки автомобілів і відключили акумуляторні батареї автомобілів від харчування, щоб запобігти їх загоряння

За даним фактом слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Обставини події встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 13 листопада, в Святошинському районі Києва автомобіль влетів на тротуар, де перебували люди.