RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гвалтували дітей і продавали відео: в Дніпрі затримано членів небезпечної угруповання, відео

У Дніпрі затримали останнього з п'яти учасників злочинної групи, яка виготовила понад тисячу фото і відеофайлів порнографічного характеру, зі сценами сексуального насильства за участю неповнолітніх.

Про це повідомили в прес-службі Департаменту кіберполіції.

Затриманий разом зі спільниками брав участь у створенні порнографічних матеріалів за участю дітей, які згодом продавалися в Інтернеті. Чотирьох спільників фігуранта було затримано раніше. Від злочинних дій постраждали п'ятеро неповнолітніх у віці від 10 до 14 років.

"За попередніми підрахунками, п'ятеро правопорушників виготовили понад тисячу фото і відеофайлів порнографічного характеру, зі сценами сексуального насильства за участю неповнолітніх", - сказано в повідомленні.

За місцем проживання фігуранта проведено обшук та вилучено речові докази. До проведення обшуку було залучено бійців полку поліції особливого призначення Дніпропетровщини.


Затриманому пред'явлено підозру за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування), ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх), ч. 4 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Начальник Департаменту кіберполіції Олександр Гринчак зазначив, що всього з початку поточного року затримано дванадцять чоловік, які обґрунтовано підозрюються в скоєнні злочинів, пов'язаних із сексуальною експлуатацією дітей.

Як повідомляв "Апостроф", у Франції затримали 52-річного італійця Козімо Чіоні, якого підозрюють у згвалтуваннях більш ніж сотні дітей.