RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Названо кращі позашляховики з пробігом, які не бояться "убитих" доріг

Автомобільні експерти опублікували ТОП-10 найкращих кросоверів і позашляховиків, які користуються популярністю на вторинному ринку. У рейтинг увійшли як бюджетні моделі, так і представники преміум-класу.

Про це повідомляє "Рамблер".

Peugeot 3008

Французький позашляховик відрізняється стильним дизайном і комфортним салоном. Уже в базовій комплектації автомобіль має сучасну мультимедіа систему. Він відрізняється невеликими витратами на ремонт.

Skoda Kodiaq

Чеська модель відрізняється великим багажником, сучасним оснащенням салону, великим обсягом простору та іншими топовими характеристиками.

Range Rover Evoque

Позашляховик компактних розмірів, проте має такий же стильний інтер'єр, як і більш топові модифікації. У списку достоїнств - передові дорожні характеристики і просторий салон.

Audi Q5

Німецький кросовер має хорошу шумоізоляцію, просторий салон. Відзначається економічними силовими агрегатами і чудовою якістю збірки.

Mazda CX-5

Автомобіль оснащується бензиновою і дизельною силовими установками. Позашляховик просторий, практичний і відрізняється сучасним дизайном.

Audi Q7

На вторинному ринку ця модель сильно не втрачає в ціні, тому гроші будуть витрачені не даремно. Серед достоїнств - високотехнологічність.

BMW X3

Німецький спорткар має просторий багажник і салон, потужні двигуни і точне рульове управління.

Dacia Duster

Крім бюджетної вартості, автомобіль відрізняється стриманим, але вивірений дизайном. У нього великий багажник і просторий салон, топове оснащення.

Volvo XC40

Позашляховик чеського виробництва відрізняється стильним, хоча і стриманим, зовнішнім виглядом. У нього комфортний салон з мінімалістичним інтер'єром.

Kia Sorento

Слід відзначити економічні двигуни, великий салон, просторий багажник, а також сучасну мультимедіа систему цього автомобіля.

Як повідомляв "Апостроф", у столиці України, на парковці поруч з промисловою зоною, було помічено Lamborghini Murcielago. Вартість цієї моделі спортивного автомобіля перевищує 11 млн гривень.