RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Названі кращі бюджетні іномарки, які служать " вічно"

Складено рейтинг найпопулярніших іномарок, оснащених надійними 1,6-літровими двигунами.

ТОП був опублікований виданням Daily Motor.

Мотори моделей, які потрапили в рейтинг, можуть при належному обслуговуванні подолати понад 300 тисяч кілометрів пробігу. А сама добірка була сформована на основі показників їх фактичного ресурсу, а також аналізу статистики поломок уживаних транспортних засобів.

Відкривають ТОП седан Volkswagen Polo і ліфтбек Skoda Rapid. Двигуни з серії CWVA і CWVB здатні проходити до 300 тисяч км. Однак, водіям не варто забувати про недолік - підвищена витрата масла.

Volkswagen Polo і Skoda Rapid Фото: kolesa-uploads.ru

Далі в добірці розташувалися Nissan Tiida і Nissan Note, в яких встановлені мотори HR16DE. Їх ресурс дозволяє автомобілям проїхати понад 300 тисяч км.

Nissan Tiida і Nissan Note Фото: i.gaw.to

Рядком нижче в рейтингу - Renault Logan і Renault Sandero, яких на заводі оснащують 1,6-літровим двигуном H4M (аналог HR16DE від Nissan). Він уже встиг зарекомендувати як безпроблемний, який здатний "вичавити" до 350 тисяч кілометрів пробігу.

Renault Logan і Renault Sandero Фото: renault-grand.ru

Далі в ТОПі опинилися седани Hyundai Solaris і Kia Rio, які отримали двигуни серії G4FC з ресурсом в 370-400 тисяч пробігу.

Hyundai Solaris і Kia Rio Фото: renault-grand.ru

Перше місце в рейтингу дісталося Toyota Corolla, яка може похвалитися агрегатом 1ZR-FE потужністю 124 кінські сили, який здатний подолати до 400 тисяч пробігу.

Toyota Corolla Фото: renault-grand.ru

Раніше ми повідомляли, які автомобілі які чудово підійдуть для жінок по дизайну і практичності.