RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Житомиром чоловік захопив в заручники дружину і погрожував підірвати її гранатою: фото

У ніч на середу, 18 листопада, житель одного з сіл Овруцького району (Житомирська область), з'ясовуючи стосунки зі своєю цивільною дружиною, погрожував підірвати гранату.

Про це повідомили в прес-службі поліції Житомирської області.

Як сказано в повідомленні, перелякана жінка близько 3.30 ночі зателефонувала в поліцію і повідомила про намір чоловіка підірвати в будинку гранату.

"З огляду на потенційну небезпеку для жінки, яка перебувала в будинку разом з агресивним співмешканцем, рішенням керівника ГУНП в області було введено в дію спеціальні заходи для звільнення заявника та затримання чоловіка із залученням спецназу поліції. До місця події було терміново направлено додаткові сили правоохоронців для забезпечення безпеки жителів села", - уточнили в поліцейській прес-службі.

Під час переговорів, які поліцейські вели з нетверезим і агресивним 40-річним господарем будинку, з'ясувалося, що граната, якою він погрожує, навчально-тренувальна. Він добровільно видав її і вибухотехніки підтвердили, що небезпеки для оточуючих цей предмет не представляє.

Сімейного дебошира доставили в Овруцьке відділення поліції, з ним працюють слідчі. Після проведення всіх необхідних процесуальних дій поліцейські визначать правову кваліфікацію події.

Як повідомляв "Апостроф", в Голосіївському районі Києва неадекват погрожував касиру супермаркету гранатою за те, що вона не продала алкоголь.