RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Міжнародний день чоловіків: яскраві листівки і кращі привітання у віршах і прозі

У четвер, 19 листопада, відзначають Міжнародний чоловічий день. Це свято вперше в історії відсвяткували чоловіки, які проживають на островах Карибського моря, в лютому 1999 року, а згодом воно поширилося в усьому світі.

"Апостроф" зібрав яскраві листівки і привітання, якими можна привітати чоловіків у їх свято.

Всесвітній день чоловіків в 2009 році встановили 19 листопада. Дату свята приурочили до дня народження батька його ініціатора - Джероме Тілуксінга. Мета свята - привернення суспільної уваги до проблем дискримінації батьків у вихованні дітей і важливості чоловіків в родині.

***

Вітаю із Всесвітнім днем чоловіків! Нехай чоловічий героїзм, відвага і честь знадобляться тобі тільки для яскравих романтичних подвигів, а міцне чоловіче здоров'я стане вірним супутником на все життя.

Фото: maximum.fm

***

З Днем чоловіків я тебе вітаю,

Грошей купу тобі я бажаю,

Бажаю пост великий обіймати,

Менше думати і міцніше спати!

***

Вітаємо вас, наші дорогі чоловіки, колеги, соратники, наші годувальники і найдорожчі половинки! У день чоловіків ми хочемо вам дати своє, зовсім не суворе, але все-таки напуття, - гуляйте, веселіться, але не забувайте про те, що ми турбуємося за вас. Ви - наше все. Ми дуже любимо вас і бажаємо щастя.

***

Наші гаряче любимі чоловіки, вітаємо! Будьте нашими захисниками, підтримкою і опорою! Працюйте в задоволення, відпочивайте зі смаком, а в будь-якій важливій справі успішно перемагайте!

Фото: maximum.fm

***

Настав Всесвітній день чоловіків.

Хочу, щоб у тебе, коханий,

Для смутку не було причин,

Щоб долею був нездоланий,

Щоб вистачало кожен раз,

Сил для сучасних починань,

Щоб кожен день і усяк час

Давав плоди твоїх старань!

Фото: maximum.fm

***

Вітаю зі Всесвітнім днем чоловіків! Бажаю завжди залишатися сильним, мужнім, сміливим, наполегливим і впевненим! Будь щасливий і любимий!

***

Вітаємо з Міжнародним чоловічим днем! Бажаємо в будь-якій ситуації життя і в будь-якій справі проявляти себе терплячим, впевненим, сміливим, мужнім, добрим, розумним, сильним, важливим, відповідальним і справжнім чоловіком. Удачі у всіх справах і успіху в будь-яких цілях.

Фото: art.shop.com.ua

***

Чоловіки, хлопчики й дідусі, зі святом! Сьогодні Міжнародний Чоловічий день, в який ми вітаємо вас і бажаємо завжди бути надійними, вірними, люблячими і нескінченно розумними. Нехай все у вашому житті складається так, як ви хочете і нехай ті, хто вам дорогий, люблять вас і піклуються про вас.

***

Вітаємо з Міжнародним чоловічим днем і бажаємо сили, розуму, терпимості, сміливості, відваги, честі, впевненості, гордості, мужності і героїзму. Залишайся справжнім чоловіком в будь-якій ситуації, виходь з будь-якого поєдинку переможцем незалежно від впливу різних чинників.

Фото: glavred.info

***

Прийшов час привітати чоловіків з міжнародним чоловічим днем. Чоловіки - це сила, надійність і відповідальність. Чоловіки досягли успіху скрізь: в економіці, політиці, на виробництві. Сучасне життя часто змушує чоловіків жити на межі своїх можливостей. Давайте сьогодні вимовимо слова подяки нашим чоловікам, адже часто вони намагаються в першу чергу заради своїх близьких, заради своєї сім'ї. Нехай кожен чоловік знає, що таке надійний тил, нехай кожен буде оточений турботою, любов'ю і підтримкою своєї сім'ї.