RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Нас не залякати і не зламати: Зеленський записав відеозвернення до Дня Гідності та Свободи

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців у День Гідності та Свободита похвалив народ, що тримається протягом віків разом проти бід та загарбників.

Відеозвернення з'явилось у Facebook.

"Кожен громадянин знає: фраза "від мене нічого не залежить" - це міф. Разом ми можемо все. А кожна влада в Україні матиме щонайменше три символи, три нагадування про те, що ніколи не можна йти проти волі свого народу. Бо ми не будемо мовчати, нас неможливо залякати або зламати. Українці готові боротись за правду і справедливість - навіть ціною власного життя", - сказав Зеленський.

Він закликав українців продовжувати нелегке будівництво вільної та гідної України, де на першому місці завжди буде закон, а не якісь інші чинники.

Як повідомляв "Апостроф", 19 листопада силовики провели обшуки в приміщеннях національного музею Революції Гідностіта вилучили документацію. Обшуки пов'язані з тим, що чиновників меморіального комплексу підозрюють у розкраданні коштів, виділених на реконструкцію об'єкта. Директор музею Ігор Пошивайло назвав ці заходи політично спрямованими діями.