RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

"Слуга народу" звинуватив екс-міністра Уманського в алкоголізмі: з'явилася кумедна фотожаба

Заступник голови бюджетного комітету Верховної Ради, депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін заявив, що колишній міністр фінансів Ігор Уманський, відомий гучними заявами про корупцію, хронічно зловживає алкоголем.

Про це Трухін заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

"На жаль, пан Уманський просто алкоголік. Він страждає глибоким алкоголізмом, це правда. І тому людина не змогла поєднувати свої пристрасті з тим місцем робочим, куди його поставили...", - сказав він.

За словами Трухіна, про алкоголізм Уманського знають і парламентарії, і співробітники міністерства фінансів.

"На жаль, пан Уманський за рекордно короткі 26 днів на посаді міністра фінансів не був на робочому місці навіть 5 робочих днів", - сказав депутат.

"Людину не залишили на вулиці, людині дали шанс залишитися в колективі. Почуватися значущим і бути залученим до процесу. І людина, яка нарікає на те, що з травня місяця не може потрапити на нараду до президента - то я вам хочу сказати, що президент із задоволенням проводить наради з тими людьми, які налаштовані на конструктив, а не на відпочинок, і готові приходити на своє робоче місце", - додав Трухін.

У зв'язку із заявою в мережі з'явилася фотожаба з екс-міністром.

Нагадаємо, 12 листопада Уманський заявив про звільнення за власним бажанням з позиції радника глави Офісу Президента. 18 листопада він пояснив це рішення неможливістю знищити "схеми" на митниці і в податковій.