RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Названо найдешевші в обслуговуванні авто в Україні, які користуються попитом

Експерти склали рейтинг автомобілів, в якому оцінювали вартість обслуговування машини і її ремонт. Причому цікавим є те, що далеко не завжди автомобілі з цього рейтингу є найдешевшими автомобілями для покупки.

Про це пише видання Аuto.Вigmir.

Рейтинг складено за двома категоріями: найнадійніші і дешеві авто для ремонту в Україні і найдешевші в обслуговуванні вживані іномарки з США. Додамо, що в список найдешевших автомобілів в обслуговуванні віднесли авто, на які легко знайти запчастини і при цьому легко їх замінити.

Найнадійніші і найдешевші для ремонту авто в Україні

Daewoo Lanos

Це, мабуть, найдешевший автомобіль в плані ремонту, що пояснюється відразу безліччю факторів. По-перше, завдяки поширеності машини. І по-друге, завдяки незмінній конструкції, завдяки якій запчастини підходять відразу для декількох поколінь автомобіля.

Chevrolet Lacetti

В плані ремонту Lacetti є більш проблемним авто в плані ремонту. Хоча машина має відносну простоту конструкції і дешеві запчастини, від автомобіля можна чекати сюрпризів за рахунок "фірмових" болячок у вигляді протікаючої прокладки клапанної кришки або клапана рециркуляції відпрацьованих газів.

Chevrolet Aveo

Цей автомобіль може тривалий час не турбувати свого власника ремонтом, але іноді з ним трапляються неприємності з модулями запалювання, прокладками кришки клапанів і котушками запалювання.

Geely Emgrand ЕС7

Це досить невибагливий автомобіль з дешевими запчастинами. В порівнянні зі своїми суперниками у нього трохи більше мінусів в плані початкової надійності. Йдеться в основному про підвіску і трансмісію.

Chery Tiggo

Це авто вважається найдешевшим кросовером в обслуговуванні в Україні. Проблеми можуть виникнути тільки з роликами і ГРМ, які виходять з ладу після пробігу 35 тис. км. В цілому авто досить невибагливе, хоч власники і говорять про необхідність лити хороше масло в двигун.

Найдешевші в обслуговуванні вживані іномарки з США.

KIA Optima

Це недорогий корейський седан, який дозволяє отримати авто бізнес-сегменту за невеликі гроші. Вартість запчастин трохи вища, ніж у попередніх автомобілів, але все ж автомобіль дуже невибагливий.

Toyota Camry

Цю машину вважають еталоном надійності. Хоча запчастини на автомобіль не найдешевші у своєму сегменті, в сукупності з частотою поломок, автомобіль виходить досить економічним в довгостроковій перспективі.

Kia Sorento

Автомобіль досить невибагливий і якщо говорити про недорогі в обслуговуванні кроссовери зі США, то це явно один з кращих варіантів.

Volkswagen Passat

Оригінальні запчастини на цей автомобіль досить дорогі. У той же час, в Україні є велика кількість аналогічних авто з-за кордону і потрібні деталі можна легко знайти на розборках, то обслуговування бізнес-седана обійдеться досить недорого.

Ford Fusion

Цей американець також може похвалитися недорогою вартістю ремонту і відносною надійністю, що робить його досить економічним в обслуговуванні автомобілем.

Як повідомляв "Апостроф", західні фахівці склали список з найнадійніших кросоверів, які найрідше доводиться ремонтувати.