RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Україні трохи потеплішає, але частину країни накриють сніг і дощі: прогноз синоптика

У вівторок, 24 листопада, в Україні очікується відносно тепла, як для кінця листопада, погода: впродовж дня у більшості областей буде +4+8 градусів, однак загальний настрій будуть псувати рвучкий вітер і опади - дощі і сніг.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook синоптик Наталка Діденко.

Синоптик прогнозує 24 листопада на більшій території України температура повітря на рівні +4+8 градусів, окрім східних областей, де стовпчики термометрів піднімуться до +2+4 градусів.

"Ця об'єктивність може знижувати наші термічні відчуття на 2-5 градусів, бо спостерігатиметься поривчастий, а часом й сильний, північно-західний вітер", - додала Діденко.

Підвищена вологість буде провокувати опади на півночі, сході, у центральній частині, в Приазов'ї та в Криму. Там пройдуть дощі, як на сході перейдуть у мокрий сніг. У південних і західних областях - без опадів.

"У Києві завтра буде переважно хмарно, місцями можливий невеликий дощ, проте нічого серйозного. А ось вітер задуватиме сильно, очікується некомфортним, із північно-західними поривами до 12-14 м/с. Вночі в столиці +1+3 градуси, вдень 24 листопада +4+6 градусів", - прогнозує синоптик.

Як повідомляв "Апостроф", відповідно до прогнозу Українського гідрометцентру в Україні початок нового тижня не порадує сонцем - по всій території країни, крім півдня, очікуються дощі та мокрий сніг.