RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

"Киньте зброю і залиште НАТО": пранкери розіграли Трюдо, видавши себе за Грету Тунберг

Російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) подзвонили прем'єр-міністру Канади Джастіну Трюдо від імені активістки по боротьбі зі зміною клімату Грети Тунберг.

Про це повідомляє The Guardian.

Пранкери оприлюднили запис 10-хвилинної розмови в мережі. У ньому вони дали поради Трюдо щодо світової політики. Нібито Тунберг розповіла, що стурбована "наростаючою міжнародною кризою і передчуттям третьої світової війни".

"Це вже призводить до катастрофічних наслідків. Це дуже страшно", - сказала "Грета". На що Трюдо відповів: "Так, саме".

Прем'єр також зазначив, що візит Тунберг в Монреаль в 2019 році допоміг в питанні зміни клімату.

"Але тоді виходьте з НАТО. Киньте зброю. Збирайте квіти. Посміхайтеся природі", - сказала фейкова Грета.

На це Трюдо тактовно відповів: "Я теж мрію про світ, де солдати не потрібні, але ми поки що не живемо в такому світі, на жаль".

Далі несправжня Тунберг звинуватила Меган Маркл в тому, що та "маніпулює" принцом Гаррі - пара вирішує, чи варто їм переїхати до Канади.

А потім "Грета попросила" познайомити з персонажами мультсеріалу "Південний парк" - Терренсом і Філіпом.

був би щасливий це зробити. Попрошу моїх помічників з'ясувати, як ми можемо з тобою зв'язатися. Зараз у мене з собою немає їх прямих контактів", - сказав політик.

Однак після другого такого ж прохання він зрозумів, що це розіграш.

"Почекай, Терренс і Філліп - це не ті, що були в "Південному парку"? Я особисто їх не знаю, але думаю, що це пародія на канадців з "Південного парку", - зазначив Трюдо і після цих слів ввічливо завершив розмову.

Як повідомляв "Апостроф", російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) вирішили розіграти колишню співробітницю Білого дому Моніку Левінські. Зробили вони це від імені екоактивістки Грети Тунберг.