RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Відомого українського фотографа підозрюють в розбещенні підлітків: фото і всі подробиці

У Києві поліцейські затримали 56-річного чоловіка, якого підозрюють у розбещенні неповнолітніх дівчаток. Як стало відомо, затриманим виявився відомий столичний фотограф Олександр Ктиторчук.

Про затримання повідомили в прес-службі поліції Київської області.

"Встановлено, що 56-річний чоловік, який зареєстрований в місті Вишневе, розбещував неповнолітніх дівчат в автомобілі", - сказано в повідомленні.

Серед його жертв в поліції називають 15-річну киянку, ще одну 17-річну дівчину та інших невстановлених неповнолітніх, які проживають в Києві та Обухівському районі.

Співробітники поліції провели обшуки за місцем роботи чоловіка і в столичній квартирі, яку він знімав разом зі співмешканкою. Булj виявленj і вилучtyj як речові докази ноутбуки, планшети, мобільні телефони, банківські картки, документи, які в подальшому будуть направлені на експертизу.

Також вилучено автомобіль його цивільної дружини, в якій чоловік здійснював розпусні дії з неповнолітніми дівчатами.

"За фактом розбещення неповнолітніх відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 156 Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру", - повідомили в поліції.

За даними джерела видання "Обозреватель", поліція затримала відомого фотографа Олександра Ктиторчука, який народився 27 липня 1964 року в Бердичеві Житомирської області. Він відомий як викладач в Київській школі фотографії, один з улюблених жанрів - ню-фотографія.

Фотограф співпрацював з багатьма топовими українськими зірками, брав участь в популярних шоу-програмах на телебаченні.

Як повідомляв "Апостроф", в Сумах поліцейські затримали педофіла з Полтавської області. Ним виявився знаменитий фотограф Валентин Василенко, який працював на київських телеканалах і робив фото для проектів "Україна має талант", "Танцюють всі", "Голос країни".