RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо кращі корейські авто, які за якістю доганяють німецькі бренди

Автомобільні експерти склали рейтинг кращих автомобілів від корейських виробників, які за останні кілька років зайняли провідні позиції як по надійності, так і по комфорту, наближаючись за показниками до провідних німецьких брендів.

Відповідний ТОП-10 опубліковано на сайті Hotcars.

Укладачі рейтингу зауважили, що корейські автомобілі більше не є найдешевшими варіантами на ринку, а являють собою високоякісні продукти, які пропонують технології та продуктивність, як у лідерів ринку.

Ioniq 5

На першому місці Hyundai Ioniq - один з найпопулярніших гібридів-електромобілів Hyundai. Гібрид Ioniq перевершує за продажами Prius і є одним з найбільш привабливих електромобілів на ринку. Ця модель ще тільки знаходиться в розробці.

Електромобіль з літієво-полімерним акумулятором ємністю 64 кВтг і 356 В з запасом ходу 258 миль (близько 415 км). Інтер'єр просторий, з мінімалістичним дизайном, і включає в себе великий екран, який служить одночасно панеллю приладів, а також інформаційно-розважальним екраном.

Hyundai RM20 N

На другому місці автомобіль, який буде анонсовано в 2023 році, але розробка його йде повним ходом. Його прототип RM19 вже випускається з 2019 року. RM20, ймовірно, буде дуже схожий на попередника, але з більш вдосконаленою подачею потужності. Хардкорний спортивний автомобіль, орієнтований на треки.

Genesis Essentia

У трійці лідерів - ще одна майбутня модель корейських виробників. Абсолютно дика і красиво оформлена Essentia була спочатку представлена на Нью-Йоркському автосалоні 2018 року. Це буде повністю електричний автомобіль, покликаний стати зіркою Genesis.

Genesis може використовувати трансмісію Rimac, одного з найшвидших автомобілів в світі. Якщо Genesis вдасться роздобути версію цієї трансмісії, Essentia зможе легко продукувати понад тисячу кінських сил.

Hyundai Nexo Fuel Cell

Ця модель є найпередовішим автомобілем на водневих паливних елементах, представлений в даний час на ринку.

Автомобілі, що працюють на водневих паливних елементах, схожі на електромобілі в тому, що вони є екологічно чистими транспортними засобами. Але автомобілі на паливних елементах не мають проблеми електромобілів - тривалого часу зарядки. Навіть найскладнішим електромобілям потрібно до години, щоб відновити 80-90% батареї, заправка автомобіля з водневим паливним елементом займає менш ніж 5 хвилин, тому що він просто заправляє свої баки воднем замість бензину.

Kia Telluride

Цей автомобіль не є розкішним позашляховиком, але у нього досить розкішний інтер'єр. Безліч високоякісних матеріалів, в тому числі перфорована шкіра Nappa і полірований алюміній, роблять його ще красивішим. Інтер'єр - це майстер-клас практичності і зручності використання. USB-порти розташовані саме там, де ви хочете, і місця більш ніж достатньо.

Genesis GV80

GV80 має просунуту систему повного приводу, що робить його дуже придатним для бездоріжжя, він також розвиває 375 к.с., що робить його одним з найбільш спортивних пропозицій в своєму сегменті.

За розкоші, комфорту і практичність GV80 має дуже високі оцінки, зокрема, передні сидіння обігріваються, охолоджуються, масажуються і мають багато місця для ніг для максимального комфорту.

Genesis G90

Автомобіль оснащений двигуном V-8, який забезпечує плавне і потужне водіння. Підвіска ковзає по нерівних дорогах і відрізняється вишуканістю.

Genesis бентежить більш дорогих конкурентів, створюючи такі функції, як передні сидіння з підігрівом і охолодженням, проекційний дисплей і задній сонцезахисний козирок з електроприводом, а не дорогі опції. Єдине місце, де Genesis відстає, - це технології.

Genesis G70

G70 був розроблений разом з Kia Stinger і має скорочену платформу і двигун. Це означає, що G70 може виробляти 365 к.с. від двигуна V-6 з подвійним турбонаддувом.

Потужність і керованість були розроблені, щоб прямо конкурувати з лідером ринку, BMW 3 серії. G70 легко перевершив BMW 3 серії 2018 роки як по прискоренню, так і по керованості.

Hyundai Veloster N

Veloster N оснащений турбомотором потужністю 275 к.с. Завдяки спортивній підвісці з електронним управлінням і агресивної подачі потужності Veloster N перевершує Volkswagen Golf GTI, Golf R і Audi A3 / S3 на трасі.

Kia Stinger GT

Фантастично виглядає спортивний автомобіль, який зумів перевершити BMW 3-ї серії майже за всіма параметрами, від потужності до керованості. Motor Trend також високо оцінила характеристики автомобіля: "Він не поступається більш дорогим німецьким конкурентам".

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали десять бюджетних авто, які розраховані на 7 чоловік і ідеально підійдуть для сімейного відпочинку.