RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Названо шість знаків Зодіаку, яких в грудні чекають інтимні пригоди

Астрологи стверджують, що 6 знаків Зодіаку в грудні чекають випробування, пройшовши які вдасться розплатитися з кармічними боргами і зустріти Новий 2021 рік оновленими і вільними. Навіть якщо у грудні ці знаки зазнають втрат, однак гороскоп радить за ними не шкодувати, інакше удача від них відвернеться.

Про це пише видання Zagovoryma.

12-12 грудня

У ці грудневі дні Леву і Стрільцеві треба буде переглянути образ батька і чоловіка в своєму житті. Можливо, саме вони все життя впливали на вашу долю: захищали або заважали. У будь-якому випадку зірки радять реально оцінити їх роль, а також своє ставлення до ролі чоловіка у вашому житті. Прийшов час покаятися, відпустити минуле і рухатися вперед самостійно.

14 грудня

Діві, Близнюкам і Стрільцю належить переосмислити свій інтелектуальний багаж на профпридатність до сучасних реалій. Пора минуле залишити в минулому і забути фразу "А ось, коли я ...". Гороскоп радить провести ревізію своїх поглядів і принципів, щоб все застаріле відправити в смітник. Це дозволить зрозуміти, що не вистачає для успіху в майбутньому і почати діяти.

31 грудня

Тельцю, Терезам і Стрільцю варто переглянути своє ставлення до любові. Щоб Новий рік став оновленим часом для ваших любовних історій, належить відпустити вантаж любовних розчарувань. Не тримайте образи на всіх жінок або чоловіків, які, можливо, стали причиною ваших страждань і не закривайте своє серце від інших людей. Вам доведеться поглянути на себе нового: ті старі почуття не мають відношення до вас нового і справжньому, тому спаліть спогади нещасної любові і відкрийтесь новому почуттю.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи озвучили прогноз для всіх знаків Зодіаку на грудень.