RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названо топ-5 авто, які витримають різкі перепади температур і сильні морози

Автомобільні експерти склали рейтинг автомобілів, які в зимовий час користуються особливою популярністю серед покупців на вторинному ринку і оцінили їхні характеристики.

ТОП-5 автомобілів опубліковано на сайті inc-news.

Suzuki Jimny III другий рестайлінг

У цього автомобіля висота дорожнього просвіту становить аж 19 сантиметрів, а двигун має потужність в 1,3-літра і 85 кінськими силами. Не замерзати водієві і пасажирові дозволить опція підігріву передніх крісел. Автомобіль міцний і надійний, легко витримує нерівності доріг, а також інших зимові сюрпризи. Придбати його можна за ціною близько 270 тисяч гривень.

Renault Duster I рестайлінг

Цьому автомобілю не страшні навіть високі кучугури - висота дорожнього просвіту у нього 21 сантиметр, оснащений хорошим мотор з великим ресурсом. Хороші моделі, які не потрапляли в ДТП і не вимагають ремонту, на вторинному ринку продають за ціною трохи більше 260 тисяч гривень.

KIA Sportage III

Висота дорожнього просвіту 17,2 сантиметра - цього цілком достатньо, щоб долати невеликі замети. У всіх комплектаціях доступний повний привід, є опція підігріву крісел. Навіть базові комплектації оснащуються достатньою кількістю опцій для комфортних поїздок за межами міста. Вартість - понад 330 тисяч гривень.

Skoda Yeti I рестайлінг

Цей автомобіль має висоту дорожнього просвіту 18 сантиметрів, всередині - повний привід і 1,8-літровий мотор з потужністю в 152 кінських сили. Його вартість на вторинному ринку близько 280 тисяч гривень, але ще доведеться вкластися в ремонт.

Nissan X-Trail II (T31)

Добре переносить різні нерівності дорожнього покриття, а також низькі температури, корпусу цієї машини не страшні реагенти. Всі моделі оснащені системою повного приводу, так що на дорозі він точно буде триматися впевнено. Заплатити за нього доведеться понад 280 тисяч гривень,

Як повідомляв "Апостроф", оприлюднений новий рейтинг надійності нових автомобілів за версією журналу Consumer Reports - лідерами в 2020 році стали моделі брендів Mazda, Toyota і Lexus.