RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Боброва повня 2020: що не можна роботи 30 жовтня

У понеділок, 30 листопада, Сонце, Земля і Місяць опиняться на одній прямій. Земля відкине тінь на Місяць, відбудеться напівтіньове затемнення. Воно співпаде з повнею, яку називають Бобровою, оскільки в листопаді бобри активно працюють на своїх греблях, готуючись до зими.

"Апостроф" розповідає про особливості цього дня.

У період Бобрової повні налагоджуються стосунки між закоханими, вирішуються конфлікти і проблеми.

Крім того, повний місяць - відмінний час для творчості. Він вивільняє творчу енергію. Разом з тим, люди в цей період схильні до прояву надмірної імпульсивності, підвищується тяга до негативного мислення і вживання алкоголю.

Не рекомендується стригти і фарбувати волосся в повню.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на день Бобрової повні 30 листопада

Овен

День переоцінки відносин з оточуючими людьми і отримання нової інформації. Будьте обережні як в особистих відносинах так і в питаннях кар'єри.

Тілець

Варто приділити увагу здоров'ю і харчуванню. Вибирайте якісні продукти і відмовтеся від солодощів і шкідливої їжі.

Близнюки

Не виключені незначні проблеми зі здоров'ям. Краще провести день вдома, в колі близьких. Уникайте переїдання.

Рак

Астрологи радять в цей день бути особливо уважними до свого здоров'я. Виключіть важку їжу, віддаючи перевагу легким овочевим стравам.

Лев

День буде непростим. Можливі труднощі і непорозуміння з колегами і начальством. Зірки радять бути стриманими у висловлюваннях.

Діва

Сприятливий день для лікування і поповнення енергії, покращення особистих стосунків. Ймовірна підтримка вищих сил, колег, друзів, родичів.

Терези

Невідповідний день для нових починань. Астрологи радять проявити максимум обережності і уважності і уникати суперечок.

Скорпіон

День сприятливий для відновлення старих зв'язків і втраченого взаєморозуміння. Однак не варто будувати планів на майбутнє, краще надати допомогу близьким.

Стрілець

Хороший день для поїздок, нових знайомств, зустрічей зі старими друзями. Однак свої плани слід тримати при собі і уникати довірчих бесід зі сторонніми людьми.

Козеріг

Непростий день, пов'язаний з не збулися і марними очікуваннями. Не виключені перепади настрою, головні болі або отруєння.

Водолій

Вдалий день для вирішення конфліктів з близькими. Другу половину дня варто присвятити тісному спілкуванню з близькою людиною, сім'єю.

Риби

День сприятливий для відновлення зв'язків і відносин. Можливо пропозицію про вигідну роботі, яка в майбутньому принесе хороший дохід.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч з 31 жовтня на 1 листопада, коли в усьому світі відзначали Хеллоуїн, в небі можна було спостерігати рідкісне небесне явище - блакитну повню.