RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Новітні авто Mazda і Honda пройшли краш-тест: опубліковано вражаючі відео

Європейський комітет з проведення незалежних краш-тестів авто з оцінкою безпеки (Euro NCAP) опублікував відео краш-тестів Mazda MX-30 і Honda Jazz.

Відповідні відео опубліковано на YouTube-каналі NCAP.

Mazda MX-30 отримала 91 і 87 відсотків із захисту пасажирів дорослих і дітей, а також 68 і 73 відсотки для пішоходів і систем безпеки, відповідно. Фахівці з безпеки хвалили передню частину моделі і нові обмежувачі на дальній стороні, хоча її можливості запобігання зіткненням не вразили.

Honda Jazz / Fit четвертого покоління отримала максимальний рейтинг: 87 відсотків для дорослих і 83 відсотків для дітей, 80 відсотків для пішоходів і 76 відсотків для систем безпеки. Цей автомобіль оснащений новою центральній подушкою безпеки, яка захищає водія і переднього пасажира від травм, а також пропонується з автономним екстреним гальмуванням.

"І Honda, і Mazda заслуговують похвали за їх прихильність безпеці і за досягнення п'ятизіркових оцінок їх автомобілів", - резюмував генеральний секретар Euro NCAP.

Як повідомляв "Апостроф", раніше шведська компанія Scania провела вельми нетрадиційний краш-тест своєї електричної вантажівки, піддавши її бічному удару від легкового автомобіля Volkswagen Golf.