RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Названо найкращі кросовери з пробігом, які приваблюють надійністю і ціною

Експерти визначили кращі вживані кросовери, які порадують нових власників як ціною, так і надійністю.

Про це пише Driving.

Chevrolet Equinox / GMC Terrain

Приблизний діапазон цін: 16 - 20 тисяч доларів

Equinox - провідний компактний позашляховик. GMC Terrain - це ще одна версія Chevrolet Equinox, і ці два автомобіля багато в чому ідентичні за параметрами. Ці моделі 2015 або 2016 року випуску, надійніші за сучасні, можливо, через те, що за роки експлуатації були виявлені і усунені недоліки.

Toyota RAV4

Приблизний діапазон цін: 20 - 25 тисяч доларів

Бренд має високу репутацію, а набір передового стандартного устаткування безпеки і доступна гібридна трансмісія роблять автомобіль ще більш привабливим. Автомобіль відрізняється надійністю і великою кількістю сучасного обладнання для забезпечення безпеки і зручності. Гарна прохідність їзда по бездоріжжю підвищує привабливість Toyota RAV4.

Hyundai Santa Fe XL

Приблизний діапазон цін: 23 - 25 тисяч доларів

Santa Fe XL пропонує безліч сучасних функцій і високі показники безпеки. З трьома рядами сидінь і гнучкою і просторою кабіною цю машину легко адаптувати до більшості завдань.

VW Tiguan / Audi Q3

Приблизний діапазон цін: 17 - 25 тисяч доларів

Tiguan і Q3 мають багато спільних компонентів, в тому числі 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом. Обидві моделі отримують високі оцінки надійності. Tiguan і Q3 обидва отримали високі бали за безпеку.

Mercedes-Benz GLK

Приблизний діапазон цін: 20 - 25 тисяч доларів

Розкішний і добре обладнаний вибір для преміальної їзди, Mercedes GLK 350 поставляється з перевіреною часом технологією трансмісії від 3,5-літрового бензинового двигуна V6. Використання перевірених технологій і електроніки дозволяє уникнути серйозних проблем. GLK 350 оснащений стандартним повним приводом 4Matic AWD, безліччю розкішних і зручних функцій і отримав вищі оцінки за безпеку.

Mitsubishi RVR

Приблизний ціновий діапазон: 15 - 25 тисяч доларів

Mitsubishi RVR, випущений в кількості більш ніж 1,3 мільйона примірників, практично не змінився, за винятком косметичних змін і незначних оновлень електронної системи з моменту його запуску в 2010 році. RVR - це компактний кросовер з додатковим повним приводом, який має високу маневреність і надійність.

Раніше "Апостроф" писав про кращі кросовери, які не бояться поганих доріг і користуються попитом.