RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

СБУ взялася за "Укроборонпром": стало відомо у кого проводять обшуки

У четвер, 3 грудня, співробітники СБУ провели обшуки в приміщеннях державного концерну "Укроборонпром", в якому раніше було виявлено розкрадання на суму понад 88,5 млн грн.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Укроборонпрому.

У повідомленні уточнили, що обшуки проводяться, зокрема, в приміщеннях компанії "Укрспецекспорт", яка є учасником концерну.

"Обшуки пов'язані з виконанням зовнішньоекономічних контрактів і проводяться на підставі постанови слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва", - сказано в повідомленні.

У прес-службі держконцерну наголосили, що обидва підприємства працюють в штатному режимі, а керівництво "Укроборонпрому" і "Укрспецекспорту" забезпечують "максимальне сприяння правоохоронним органам і надають всю інформацію та документи в рамках постанови суду".

За даними джерел в "Укроборонпрому" видання Defense Express, вибірка документів проводиться у керівника "Укрспецекспорту" Вадима Ноздрі, а також його заступників Артура Максимова і Валерія Матвєєва. Останній займається питаннями безпеки.

Крім того, співробітники СБУ вилучають документи у заступника директора концерну з маркетингу та збуту Михайла Морозова.

Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 3 грудня, президент України Володимир Зеленський призначив Юрія Гусєва на посаду генерального директора державного концерну "Укроборонпром".