RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Україну скоро почне засипати снігом з новою силою: синоптик назвав дати

Народний синоптик Леонід Горбань прогнозує, що в грудні буде багато опадів - снігу і дощів. Причому погода 31 грудня не допоможе створити святковий настрій - Новий рік доведеться зустрічати за плюсової погоди і з дощами.

Про це він розповів в коментарі "Апострофу".

За словами синоптика, сніг з дощем очікуються 6 грудня, 9 і 11 грудня випаде сніг, а 15 і 17 грудня знову варто очікувати дощів. Крім того, снігопади пройдуть 18, 19, 27 і 28 грудня.

"А ось напередодні Нового року прогноз невтішний - 30 грудня українців знову чекають дощі", - розповів Горбань.

Починаючи з 8 грудня, народний синоптик прогнозує різке зниження денної температури до мінус 5 градусів, а в нічний час доби - взагалі до 9-11 градусів морозу.

Такі морози триматимуться до середини грудня, а ось з 14 грудня в країні знову потеплішає до 1-6 градусів з позначкою "плюс". Але відлига буде недовгою: 18 грудня знову вдарять морози до 7 градусів з позначкою "мінус" днем і до 10-13 нижче нуля вночі.

21-22 грудня народний синоптик прогнозує невелике підвищення температури до 2-3 градусів з позначкою "мінус", але до 26 грудня стовпчики термометрів знову впадуть до 7 градусів морозу.

Як повідомляв "Апостроф", погода на новорічні свята в Україні не порадує зимовою казкою - напередодні Нового року очікується дощ, температура повітря вдень буде плюсова.