RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

У Дніпрі семеро дітей самі викликали поліцію, щоб врятуватися від горе-матері: відео

У Дніпрі семеро дітей жили впроголодь у антисанітарних умовах - в будинку було по коліно сміття. Діти самі викликали поліцію через те, що на них почав кидатися рідний дядько, поки матері не було вдома.

Про це повідомляє "ТСН".

Сім'я живе на околиці міста і неприємний запах з дому чутно навіть на вулиці. Наймолодшій дитині півтора рочки, найстаршій - 16. Приїхавши на виклик, патрульні зателефонували матері.

"Жінка ця перебувала в стані алкогольного сп'яніння, поводилася неадекватно. Кричала на дітей. Патрульні склали протокол за статтею 173 - хуліганство", - повідомила прес-секретар управління Патрульноъ поліції Дніпропетровщини Людмила Копиленко.

Сусіди розповіли, що батько дітей помер і 39-річна жінка ростить їх сама. Вона ніде не працює, живе за рахунок соцвиплат. Кажуть, що пляшки, недоїдки та інший непотріб роками зносить в будинок.

У районній службі у справах дітей повідомили, що на обліку жінка з дітьми перебуває вже три роки. Останній раз фахівець служби навідувався сюди влітку. Під час карантину служба допомагала сім'ї продуктами.

Дітей забрали після втручання ювенальної превенції. Їх помістили в лікарню і оглянули медики, проблем зі здоров'ям у них немає. Матері дали час на виправлення. Після цього буде вирішуватися питання, чи повернуться діти додому.

Як повідомляв "Апостроф", в Дніпрі четверо малолітніх дітей дві доби перебували самі вдома - мати залишила їх і пішла "у справах". Допомогу голодним і заплаканим дітям надали поліцейські, яких викликали небайдужі сусіди.