RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Потужний шторм в Азовському морі затопив дорогу до резиденції Зеленського: відео

На Азовському морі в Запорізькій області з 6 грудня вирує сильний шторм, через який затоплена дорога до резиденції президента України Володимира Зеленського.

Про це пише "ТСН".

Судячи з десятків роликів, які публікують в соцмережах очевидці шторму, стихія повністю заблокувала єдиний сухопутний шлях до заповідника "Бірючий острів", де крім туристичних баз розташований також особняк державного управління справами, закріплений за Володимиром Зеленським.

Пориви вітру досягають 25-30 метрів в секунду, а двометрові хвилі заливають берег і дорогу, яка з'єднує материк із заповідником. Море фактично "з'їло всі місцеві пляжі", затоплюються бази відпочинку і кафе на узбережжі. В воді опинилися і опори ліній електропередач. Однак поки світло в заповіднику є.

Як повідомляв "Апостроф", шторм накрив також узбережжя курортного селища Кирилівка. Сильні пориви вітру женуть високі хвилі, які досягають близько 1,5 метра. Вони піднімаються вгору, накриваючи берег. Через це ширина пляжів значно зменшилася. Вода підійшла до набережної і будівлям на ній.