RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Названо найбільш очікувані автомобілі 2021 року - вражають характеристиками і дизайном

2020 подарував нам кілька приголомшливих автомобілів, представляємо рейтинг найбільш очікуваних машин 2021 року.

Про це пише Hotcars.com.

1. Porsche 911 992 GT3

Серія GT3 911 ніколи не розчаровує. Передбачається, що авто буде оснащено 4,0-літровим 6-циліндровим двигуном потужністю понад 500 к.с. Буде запропоновано варіант з автоматичною і механічною коробкою передач (з 6-ступінчастою і PDK).

Ніяких турбін, ніяких акумуляторів, тільки двигун і водій. Він буде відрізнятися ультрасучасною аеродинамікою. Багато хто не може дочекатися виходу GT3, і очікується, що це відбудеться найближчим часом.

2.Tesla Cybertruck

Виробництво Cybertruck заплановано на 2021 рік. Це довгоочікуваний автомобіль, за який вже сотні тисяч автолюбителів вносять аванс. Космічний автомобіль, схожий на танк або будинок на колесах.

Тримоторні автомобілі зможуть розігнатися від 0 до 60 км/год за 2,9 секунди при тому, що їхня вага до 2 500 кг. Автомобіль потужний, додатково оснащений безліччю практичних функцій.

3. Cadillac Escalade

Новий Escalade, випуск якого очікується в 2021 році, буде схожий на старий, тільки з ще більшим простором, розкішшю і технологіями. Він також буде оснащений більш економічним дизельним двигуном 3,0 л V6. Опція електромобіля також може бути доступна в майбутньому.

4. BMW IX

Це дуже великий сімейний автомобіль і ще один ідеальний крок у світ електромобілів, оскільки він конкурує з такими авто, як Tesla Model X. Машина - буквально комп'ютер на колесах з підтримкою 5G і в 20 разів більшою обчислювальною потужністю, ніж у будь-якій іншій моделі BMW.

5. Nissan 400Z

Минуло дуже багато часу з моменту випуску останнього автомобіля Z, яким був 370Z в 2009 році, і, нарешті, Nissan випускає абсолютно новий спортивний автомобіль 400Z. 400Z буде оснащуватися двигуном 3.0 з двома турбінами V6 і, ймовірно, буде мати потужність близько 400 к.с., конкуруючи з Supra GR. Nissan знає, як створити відмінний спортивний автомобіль, і ми очікуємо, що він стане хорошою альтернативою традиційним спорткарам.

6. JaguarXJ

В останній раз Jaguar запустив нове покоління своєї флагманської моделі XJ в 2010 році. Новий XJ стане електричним, щоб змагатися з Porsche або Tesla. Це буде повний привід і, ймовірно, укомплектований безліччю сучасних технологій. Звичайно, нам буде не вистачати Jags з наддувом, але пора заглянути в майбутнє і чекати найбільш технологічно просунутого XJ за всю історію.

7. Cadillac CT5-V Blackwing

Коли в цьому році був випущений CT5-V, ми думали, що це кінець епохи. На щастя, Cadillac не збирається зупинятися найближчим часом, тому вони продовжують його вдосконалювати і поставили в нього 6,2-літровий V8 потужністю 650 к.с., оснащений наддувом від Camaro ZL1. Це трек-монстр з місцем для п'яти осіб. Він пропонується з 10-ступінчастою механічною коробкою передач. Ймовірно, він перевершить CTS-V.

8. Maybach S650

Хороші новини продовжують надходити. S650 працює на 6.0 Biturbo V12 і помірно-гібридній платформі 48 В, це справжній звір. Новий Maybach S650 став більше і розкішніше, ніж будь-коли раніше. Просочена технологіями попередня модель S650 була одним з найбільш розкішних автомобілів останнього десятиліття. S650 стане серйозним суперником для таких моделей, як Rolls-Royce Ghost і Bentley Flying Spur.

9. Audi E-Tron GT

Ось машина, на яку багато хто чекав. Audi E-Tron GT - це постріл Audi в Porsche Taycan і Tesla Model S. E-Tron GT - красивий седан, який виглядає футуристично. Він побудований на тій же платформі, що і Taycan, тож чекайте відмінну керованість. Потужність вражаюча - 582 к.с. і, швидше за все, менше 4 секунд 0-60 км/год.

Автомобіль не з дешевих, але факт в тому, що E-Tron, буде одним з найбільш технологічно просунутих автомобілів за всю історію.

10. Alfa Romeo Giulia GTA

Наступний рік буде значущим для Alfa Romeo, оскільки вони випустять більш хардкорну версію свого конкурента M3, Giulia Quadrifoglio. Остання версія Giulia GTA оснащена 2,9-циліндровим двигуном V6 з подвійним турбонаддувом з більш високим тиском наддуву і переробленими поршнями, поліпшеним охолодженням і гучною вихлопною системою Akrapovic. Вихідна потужність тепер 533 к.с., а розгін до 60 км/год складає 3,6 секунди. GTA на 100 кг легше стандартного Quadrifoglio.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, експертами були названі кращі автомобілі 2020 року - деякі коштують дорого, але можуть служити "вічно".