RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Названо найкращі сімейні кросовери, які не бояться поганих доріг і рідко ламаються

Автомобільні експерти назвали кращі сімейні кросовери, які порадують власників надійністю і практичністю.

Про це пише What car.

Range Rover Evoque

Range Rover Evoque відрізняється відмінною керованістю, шикарним інтер'єром, практичністю і багатим оснащенням. З фінансової точки зору авто можна розглядати як інвестицію, оскільки при перепродажі його цінник залишається, як правило, досить високим. З мінусів - висока витрата палива і низький рівень надійності.

Volvo XC40

Цей кросовер - один з найбезпечніших автомобілів у класі, що підтверджують краш-тести EuroNCAP. Крім того він вражає рівнем комфорту, кількістю простору і їздовими якостями. До мінусів можна віднести те, що на високих швидкостях в салоні стає шумно, а мультімедійка вийшла не дуже зручною в користуванні.

Skoda Karoq

В автомобілі комфортні, просторі і дуже продумані задні сидіння, які можна рухати, відкидати або знімати повністю. Машина продається з дизельною 2,0-літрової установкою на 150 коней. Вона ж має і 190-сильну версію. Також є мотор об'ємом 1,6 літра з віддачею в 115 л.с.

SEAT Ateca

Невеликий з вигляду автомобіль, радує простором в салоні, а також одним з кращих показників керованості в своєму класі. Та й ціна у машини куди привабливіша, ніж, наприклад, у спорідненого Volkswagen Tiguan. Разом з тим, у "іспанця" дещо простакуватий інтер'єр і куди менше "розумних" фішок.

BMW X1

BMW X1 відрізняється високим рівнем практичності, простором інтер'єру, якісними матеріалами та зручною мультімедійкой. Однак не вважається занадто надійним, а їзда може здатися досить жорсткою. Також під час їзди в салоні досить шумно.

Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan радує власників вражаючим простором салону і високим рівнем комфорту. У нього щедра начинка в базовій комплектації і відмінна керованість. З мінусів - висока вартість і збоїть автоматична коробка передач.

Peugeot 3008

Автомобіль відрізняється зовнішньою привабливістю, стильним і комфортним салоном, бадьорим двигуном і комфортністю управління. Разом з тим, у нього тіснувате заднє сидіння, не дуже зручна мультімедійка і завищена ціна.

Audi Q3

Цей кросовер вражає "хай-тек" інтер'єром і вільним простором салону. Новий Q3 володіє точним рульовим управлінням і високим рівнем маневреності як для кросовера своїх габаритів. Разом з тим, їзда на ньому, досить жорстка, а його інформаційно-розважальна система - незручна.

Nissan Qashqai

Кросовер відрізняється тихим салоном, плавної їздою і простим управлінням. Серед мінусів - невиправдано висока вартість топових комплектацій і досить низький рівень надійності. Крім того, комфорт в салоні знижують 18- і 19-дюймові колеса.

Kia Sportage

Цей автомобіль вже давно є бестселером українського ринку. Він відрізняється містким багажником і просторим заднім сидінням. Він також радує ціною, яка, до того ж, не надто падає при перепродажі. Поряд з його перевагами, є і кілька недоліків - дизельні двигуни Sportage занадто гучні, а базові комплектації дуже вже скромні.

Раніше "Апостроф" розповідав про кращі кросовери, які не бояться поганих доріг і користуються попитом.