RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названо найнадійніші кросовери з "вічним" двигуном і великим кліренсом

Автоексперти назвали десять найнадійніших кросоверів. Список був сформований за підсумками опитування автовласників - вони розповіли, які машини доставляють найменше клопоту.

Рейтинг британського видання What Сar опублікував сайт AUTO.RIA.

10 SEAT Ateca

Автомобіль досить молодий, але про нього у водіїв склалося дуже гарне враження. Він не створює багато проблем, але деякі власники повідомили про проблеми з роботою кондиціонера і акумулятора.

9 Toyota C-HR

Автомобіль рідко підводить власників, якщо проблеми все ж виникають, вони стосуються роботи супутникової навігації і обшивки салону.

8 Kia Sportage SL (2010-2015)

Кросовер Kia Sportage вже кілька років поспіль є українським бестселером на ринку нових авто. Як повідомили власники, незручності за роки експлуатації викликали лише деякі проблеми з електронікою і коробкою передач.

7 Volkswagen Tiguan I (2007-2015)

Більшість власників мали претензії до роботи вихлопної системи, а також зверталися в сервіс в зв'язку із "зносом" електроніки автомобіля. Часто неполадки виходили за поле дії гарантійних термінів. Незважаючи на це, за словами користувачів, Tiguan показав себе досить надійним кросовером.

6 Volkswagen Tiguan II

Йдеться про більш свіже, друге покоління кросовера, який, на думку покупців, більш надійний, ніж його попередник. Згідно з наявними даними, проблем з машиною буде зовсім небагато. Деякі власники повідомили про проблеми з кузовом і Bluetooth.

5 Hyundai Tucson

Tucson виявився одним з найнадійніших кросоверів сучасного автопрому, хоча частка нарікань все ж зростає по мірі терміну експлуатації. В основному, власники скаржаться на коробки передач, а також є нарікання до обробки салону.

4 Peugeot 3008

Новий Peugeot 3008 не тільки ефектно виглядає, але і радує власників надійністю і комфортом управління. Деякі повідомили про проблеми з рульовим керуванням і роботою кондиціонера.

3 Audi Q3

Цей кросовер преміального сегмента не змусить власників витрачати багато грошей на усунення проблем. Ті, хто вибрав його, повідомили про виняткову надійність автомобіля.

2 Volvo XC40

Volvo XC40 - один з найбезпечніших автомобілів у світі. Нарікання власників рідкісні і незначні. В основному вони стосувалися проблем із супутниковою навігацією автомобіля, а також поломок паливної системи.

1 Kia Sportage QL (2015)

Четверте покоління все так же радує покупців як ціною так і привабливим зовнішнім виглядом. Клопоту Kia Sportage QL майже не доставляє. Якщо проблеми все ж траплялися, вони стосувалися коробки передач.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явився рейтинг кращих для покупки нових компактних кросоверів.