RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Названо найкращі повнопривідні авто, які коштують недорого і служать "вічно"

Водіння автомобіля взимку на засніжених і слизьких дорогах вимагає від водія певних навичок, а від авто - наявності важливих характеристик. Для таких цілей найбільше підходять кросовери з повним приводом і позашляховики. Експерти назвали автомобілі бюджетного сегменту, які добре справляються на дорозі взимку, є довговічними і недорогими.

Про це пише ТСН.

LADA Niva 4X4

Лідером рейтингу найкращих бюджетних повнопривідних автомобілів виявилася LADA Niva 4X4 з двигуном, ємністю 1,7 літра, і 83 кінськими силами.

Renault Duster

Друге місце експерти віддали моделі французької компанії Renault Duster, яка працює на 1,6 і 2,0 л агрегатах з генерацією 102 і 135 к.с.

Subaru Outback

На третій позиції рейтингу найкращих бюджетних повнопривідних авто знаходиться автомобіль Subaru Outback. Він може бути обладнаний моторами на 2,5 і 3,0 літра залежно від комплектації, які мають потужність 165 і 256 кінських сил відповідно.

Як повідомляв "Апостроф", британське видання Whatcar склало рейтинг кращих для покупки нових компактних кросоверів - цей сегмент авто є найдинамічнішим і швидко розвивається в Європі.