RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названо кращі надійні кросовери, які не бояться поганих доріг і не ламаються

Автомобільні експерти склали рейтинг кращих кросоверів, в який потрапили автомобілі, що рідше за інших доставляють проблеми своїм власникам.

Про це пише "АвтоОбозреватель".

Audi Q2

Експеримент, який виробник почав в 2016 році. Компанія може пишатися своїм дітищем, адже дослідження вдалося, і модель стала популярною на ринку.

Audi Q5

Ще один німець, перше покоління якого з'явилося в 2008 році.

Фото: Audi

BMW X1

Перша модель виробника виглядає досить консервативно, якщо порівнювати її з загальним корпоративним стилем.

Mazda CX3

До сьогоднішнього дня популярна модель, яка з 2014 року встигла зазнати невеликий фейсліфтінг. Але навіть трирічні кросовери поводяться непогано і радують водіїв.

Фото: Mazda 3

Mercedes GLK

Модель з'явилася 10 років тому і відразу загнала всіх у ступор. Деякі водії припустили, що компанія випустила продовження лінійки "Гелендвагенів". Але на ділі вийшов брутальний кросовер. який радує власників донині.

Mercedes GLC

Спадкоємець GLK також виявився успішною моделлю, яка користується популярністю. І навіть трирічні автомобілі не турбують водіїв зі звичними для автомобіля проблемами.

Mitsubishi ASX

Довгожитель на ринку автомобілів. Більшість знають цей автомобіль як Mitsubishi Outlander Sport. І за весь життєвий цикл кросовер зазнав три рестайлінга.

Porsche Macan

З німецькими суперкарами все в порядку, адже виробник випускає надійні моделі. Головне, як стверджують водії, не економити на обслуговуванні.

Фото: Porsche

Volkswagen Touareg

Повнорозмірна модель є дуже популярним автомобілем на ринку. Незважаючи на високу ціну, навіть десятирічний кросовер все ще на ходу і відмінно себе почуває.

Раніше ми розповідали, що на вулицях Харкова засікли раритетний Bentley Turbo 1995 року випуску в ідеальному стані.