RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Що подарувати дитині на День святого Миколая: кращі ідеї і поради

Через кілька днів, в День святого Миколая (19 грудня), засяють вогні на головній ялинці України, а діти, прокинувшись вранці, будуть шукати подарунки під подушками.

"Апостроф" пропонує ідеї подарунків дітям на День святого Миколая.

Солодощі

Солодкі подарунки - найпростіший і безпрограшний варіант. Такому подарунку буде радий будь-який малюк. При цьому тут можна проявити фантазію, існує безліч варіантів. Ті, у кого немає часу, можуть вибрати стандартні готові набори, вони святково оформлені й існують на різний гаманець. Також порадують дітей розписні імбирні пряники і фігурний шоколад.

Іграшки

Іграшки також завжди є бажаним подарунком для дітей. Це може бути як м'яка іграшка, яких ніколи не буває багато, так і інтерактивна, яка навчить дитину чомусь новому. Також існує величезний вибір розвиваючих іграшок, вони здатні захопити малюка з користю.

Посуд

Чудовим подарунком можуть стати красива чашка або з улюбленими мультиплікаційними героями. Продаються також набори дитячого посуду, які порадують не тільки малюка, але і маму, так як точно покращать апетит дитині.

Книга чи канцелярія

Книга - завжди актуальний подарунок, тим більше, що існують різноманітні і розкішно ілюстровані видання. Ваш подарунок може стати відправною точкою для розвитку любові до читання у дитини. Також порадує малечу красива канцелярія.

Квитки

Можна дарувати не тільки речі, але й враження. Саме таким подарунком стануть квитки в кіно, театр, льодове шоу, або на якийсь майстер-клас. Існує безліч можливостей, головне знати вподобання малюка і врахувати карантинні обмеження.

Одяг

Для більш практичних дорослих хорошим вибором може стати одяг. Дитину це теж порадує, якщо це будуть, наприклад, затишний шарф, шапка з мультяшним героєм або терморукавички улюбленого кольору для гри в сніжки.

Що ще подарувати дитині на День святого Миколая:

  • годинник
  • конструктор
  • набір для творчості
  • набір для експериментів
  • спортивне спорядження
  • сумку або рюкзак
  • гаджет

Як повідомляв "Апостроф", погода на День святого Миколая, буде сприяти святковому настрою. За прогнозами синоптиків, 19 грудня в Україні очікується сніг.