RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Україну знову накриють крижані дощі: синоптики розповіли, коли відступить негода

Крижані дощі і ожеледиця, які взяли в полон Україну внаслідок перебування на територією країни сніго-дощового циклону і морозного антициклону, триватимуть і надалі. Така погода протримається щонайменше до 17 грудня, коли в Україні остаточно запанує антициклон.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Через серйозну природну аномалію травмпункти країни заповнилися вщент покаліченими людьми, а на дорогах країни почастішали випадки ДТП. Синоптики поки не тішать прогнозом - крижані дощі і ожеледиця ще попсують нерви українцям.

З понеділка, 14 грудня, дощі із мокрим снігом накриють весь захід, північ, центр і південь. В південних областях і на Закарпатті очікується плюсова температура і вдень, і вночі, а в решті регіонів очікується від +3 вдень і до -2 вночі.

До Харкова та Дніпра опади дістануться ближче до середини тижня.

Синоптики радять українцям протриматися до четверга без аварії і падінь, потім знову прийде антициклон, який принесе сонячну погоду із хмарами.

Як повідомляв "Апостроф", погода на новорічні свята в Україні не порадує зимовою казкою - напередодні Нового року очікується дощ, температура повітря вдень буде плюсова.