RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Влада Молчанова отримала високу церковну нагороду за внесок у відродження Михайлівського Золотоверхого собору - фото

У понеділок, 14 грудня, в Михайлівському Золотоверхому соборі відбулася церемонія вручення ювілейних нагород з нагоди двадцятої річниці освячення цього відродженого храму.

Високі церковні нагороди з рук предстоятеля ПЦУ, митрополита Київського і всієї України Епіфанія отримали ієрархи Православної церкви України, служителі Михайлівського собору, а також миряни, причетні до його відродження, серед яких відома меценат Влада Молчанова.

"Зараз ми відзначаємо своєрідний ювілей - хоча собор існував сторіччями, він був зруйнований, але потім прийшов час, коли він знову був відроджений. І сьогодні ми хочемо ювілейними нагородами відзначити тих, хто брав безпосередню участь у розбудові цього Храму. Дозвольте вас всіх привітати і вручити символічну нагороду на згадку про те, що кожен з вас був причетний, причетний зараз, і, я в це вірю, буде причетний в майбутньому до розвитку не тільки цього собору, а й усієї нашої Помісної Української православної церкви. А Михайлівський є серцем, духовним центром нашої Помісної церкви", - сказав митрополит Епіфаній.

1 / 1
ПЦУ Епіфаній Апостроф / Олександр Гончаров
1 / 1
ПЦУ Епіфаній Апостроф / Олександр Гончаров
1 / 1
ПЦУ Епіфаній Апостроф / Олександр Гончаров
1 / 1
ПЦУ Епіфаній Апостроф / Олександр Гончаров
1 / 1

"Вітаю вас і дякую за те, що ви жертовно допомагали і Михайлівському монастирю, і Київський митрополії. Нехай Господь дає вам сили і наснаги і надалі допомагати і робити багато корисного людям", - сказав, вручаючи нагороду Владі Молчановій, митрополит Епіфаній.

"Це велика честь для мене отримати таку високу нагороду. Я відчуваю величезну гордість, величезну подяку, і хочу сказати, що завжди підтримувала нашу Православну церкву і буду і надалі докладати зусиль, щоб допомагати їй", - зазначила в свою чергу Влада Молчанова.