RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Названо найпопулярніші в Києві авто, на які не падає попит: рейтинг

Столиця України місто Київ залишається найбільшим регіональним ринком легкових автомобілів. З початку року тут зареєстрували 54,8 тис. легкових автомобілів (нових і вживаних з-за кордону), що складає 14% від загальної кількості вперше зареєстрованих в Україні легковиків. Експерти назвали автомобілі, які незмінно користуються попитом серед київських автовласників.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Асоціації автовиробників України "Укравтопром".

Так, у Києві найбільше зареєстровано нових машин. За 11 місяців поточного року майже 45% всіх проданих в Україні нових легкових авто отримали київську прописку.

Всього в Україні з січня по листопад було зареєстровано 75,6 тис. нових легкових автомобілів.

За показником по реєстрації машин з пробігом, які ввезені з-за кордону, Київ займає друге місце, найбільший показник у Львівській області (33,5 тис. авто).

На ринку нових машин найпопулярнішим автомобілем у жителів столиці був компактний кросовер Toyota RAV-4. На другому і третьому місцях київського рейтингу Renault Logan і Renault Duster.

Таких високих позицій представники модельного ряду Renault досягли в основному за рахунок корпоративних закупівель, які забезпечили понад 80% реалізацій цих моделей в Києві. Лідерами серед розмитненого секонд-хенду були: Volkswagen Passat, Volkswagen Jetta і Hyundai Sonata.

До слова, автомобільні експерти склали рейтинг найкращих кросоверів і позашляховиків, які можна придбати не надто дорого на вторинному ринку.