RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 2021 рік: який місяць стане найуспішнішим для кожного знаку Зодіаку

До зустрічі нового 2021 року залишаються лічені дні. Якщо вірити гороскопам, він може стати надзвичайно щасливим для деяких знаків Зодіаку - вони зможуть просунутися кар'єрними щаблями і зустріти справжнє кохання. А в житті всіх представників Зодіаку впродовж року будуть періоди успіху і щасливих несподіванок.

Про це пише видання Rsute.

Овен

Овни відчують неймовірну силу і впевненість в тому, що їм вдасться досягти намічених цілей, у квітні. В цей період вони зможуть отримати роботу своєї мрії або займуться невеликим, але дуже прибутковим бізнесом.

Телець

Для Тельців найкращим місяцем 2021 року стане липень. В цей час у них налагодиться ситуація на роботі, а також вони разом зі своєю сім'єю зможуть провести відпустку.

Близнюки

Для Близнюків найкращим місяцем року стане серпень. Зірки прогнозують, що ближче до кінця літа Близнюки можуть випадково зустріти людину, про яку вони скажуть словами пісні: "А ми випадково зустрілися, моя найголовніша людина".

Рак

В 2021 році Раків очікує особливий успіх: щасливими для них будуть відразу два місяці - липень і вересень. У цей час вас чекають захоплюючі подорожі, щасливі пригоди і нові знайомства.

Лев

Червень готує для Левів дивовижні події: вони зможуть вирушити в тривалу подорож, де познайомляться з новими країнами і людьми. І цілком можливо, що там вони зустрінуть свою "найголовнішу людину".

Діва

Перший місяць осені - теплий і врожайний вересень принесе удачі Дівам: їх чекають нові успіхи в роботі і в фінансах.

Терези

Представникам цього знаку Зодіаку найкраще спланувати свою відпустку на серпень, коли ви зможете втілити в життя всі свої найзаповітніші мрії. Зірки радять Терезам починати відкладати гроші з весни - цілком можливо, що ви зможете їх витратити на весілля.

Скорпіон

Для Скорпіонів найщасливішим місяцем 2021 року стане травень: вам везтиме в усьому, за що б не взялися. Цей місяць принесе вам додаткові джерела своїх доходів: можливо, це буде велика премія або ж неочікуваний спадок.

Стрілець

Щасливим місяцем для Стрільців стане січень. В цей час ви з легкістю будете виконувати будь-яку роботу, зірки обіцяють вам небувале натхнення і несподівану любов.

Козеріг

Для Козерогів лютий 2021 року стане найтеплішим і дуже вдалим місяцем. Зірки радять Козерогам у цей час спробувати те, що ви давно хотіли здійснити, але весь час відкладали: удача буде на вашому боці.

Водолій

У березні слід чекати удачі Водоліям. У цьому місяці перед ними відкриються нові перспективи, яким обов'язково треба скористатися, щоб потім про це не шкодувати.

Риби

Для Риб період удачі і натхнення настане в листопаді. Ви зможете підніметеся вгору кар'єрними східцями, станете більше заробляти і, можливо, купите собі новий автомобіль, про який так давно мріяли.

Як повідомляв "Апостроф", астролог Василіса Володіна склала гороскоп на 2021 рік. Деяким представникам знаків Зодіаку посміхнеться удача.