RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Названо кращі авто за співвідношенням ціна-якість, які рідко ламаються

Експерти склали список кращих автомобілів за співвідношенням ціна-якість, які вкрай рідко доводиться ремонтувати.

Список представив портал Fastmb.

Volkswagen Passat

Седан не відноситься до бюджетних моделей, але автомобіль відповідає заявленій ціні. При цьому по оснащенню і системам допомоги водієві Passat стоїть на одному рівні з моделями преміум-сегмента.

Зокрема, тут встановлена система екстреного гальмування, запобігання зіткнень, адаптивний круїз-контроль, моніторинг "сліпих" зон, камери, спортивне шасі DCC та інше.

Volkswagen Golf 5-дверний

П'ятидверний хетчбек гольф коштує близько 20 тисяч доларів, але автомобіль повністю відповідає заявленій ціні. У ньому поєднуються відмінна збірка, високі показники надійності і мінімальна витрата палива.

Skoda Octavia

Skoda Octavia машина демонструє відмінну витривалість, довговічність кузова, який оцинкований гарячим методом, надійні двигуни і це все при мінімальній кількості недоліків.

Ціна на авто стартує від 17 тисяч доларів, але за ці гроші ви отримаєте якісний автомобіль.

Skoda Fabia

Бюджетний хетчбек вартістю близько 15 тисяч доларів. Автомобіль обладнаний круїз-контролем, моніторингом "сліпих" зон, радаром з опцією екстреного гальмування, передніми і задніми парктронніками.

BMW 1-Series

Хоч автомобілі BMW мають недоліки або недоробки - це все одно престижні, надійні і продуктивні машини з відмінними двигунами, стійкими підвісками і вивіреними трансмісіями.

Renault Sandero Stepway

Стандартна версія цього бюджетного автомобіля вартістю в 11 тисяч доларів цілком відповідає співвідношенню ціна-якість.

Моторна гамма представлена двома двигунами: бензиновий об'ємом 0,9 літрів і полуторалітровий дизель. На вибір авто обладнані як механічною, так і автоматичною коробкою на 5 ступенів.

Opel Astra

Це авто вже давно демонструє високу якість збірки і оснащується продуктивними надійними двигунами. Коштує воно 16 тисяч доларів і його можна спокійно включати в рейтинг кращих моделей по співвідношенню ціна-якість.

Нагадаємо, що експерти склали рейтинг найнадійніших автомобілів в плані безпеки - їх складно викрасти.