RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Кого чекає велика удача, а кого - крах: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2021 рік

Новий 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, за прогнозами астрологів, буде трохи легшим, ніж попередній високосний 2020 рік. Найбільше Бик винагородить тих, хто наполегливо працює, адже цей знак відрізняється особливою відповідальністю і працелюбністю.

Про це пише видання "7 дней".

Овен

В 2021 році Овни будуть сповнені енергії і бойового настрою. Вони цінують свою незалежність і не терплять, коли їм вказують, що робити. Овни отримають більше результатів, якщо будуть чесні в стосунках і зможуть розширити коло своїх корисних знайомств. Зірки радять представникам цього знаку уникати палких суперечок, які будуть спалахувати в другій половині року. Найбільший успіх гарантований тим Овнам, які послідовні в своїх діях і не стануть пасувати перед труднощами.

Телець

Для сміливих і прямолінійних Тельців, які люблять комфорт, мистецтво і протилежну стать, 2021 рік може стати роком прориву, коли можна очікувати успіху в усіх сферах - в бізнесі, кар'єрі і грошах. Символічне поєднання Тельця зі знаком Бика в році дозволить одиноким представникам цього знаку створити сім'ю.

Близнюки

Допитливі і цікаві Близнюки люблять вчитися, але досить часто вони здаються непостійними і нетерплячими. У 2021 році представники цього знаку можуть зіткнутися з перешкодами і затримками в важливих справах і роботі. Тому астрологи радять їм бути більш гнучкими і швидко реагувати на непередбачені обставини. І, звісно ж, не втрачати щасливі шанси.

Рак

Раки схильні страждати від частих перепадів настрою і потребують допомоги близької людини, коли їм потрібно прийняти важливе рішення. У першому кварталі року цьому знаку потрібно остерігатися надмірної невпевненості, яка може привести до проблем. Зірки в 2021 році пророкують проблеми в стосунках з другою половинкою через нерозуміння і егоїзм, а також радять уважніше поводитися з грошима - заробити їх буде не так просто, а от бездумно витратити захочеться.

Лев

Леви сповнені впевненості, життєвої сили, щедрі і працелюбні, але дуже не люблять, коли ними командують. У 2021 році у житті Левів буде два основних аспекти в центрі уваги - здоров'я і фінанси. Стресів і негативу, на щастя, буде менше, ніж зазвичай, але щоб отримати від року Бика все найкраще, їм доведеться вийти за рамки своїх можливостей.

Діва

Практичні Діви у всьому цінують порядок і педантично підходять до своєї роботі. Щоб досягти більшого у рік Бика, вам потрібно буде більше працювати. Рік обіцяє стати успішним для бізнесу, відкриття своєї справи, і для тих, чия робота пов'язана з наукою. Астрологи радять для гармонізації енергій року допомагати бідним, уважно ставитися до здоров'я і грошей.

Терези

У 2021 року гороскоп радить Терезам подбати про своє здоров'я і здоров'я ваших близьких. Рік пройде позитивно і спокійно, якщо представники цього знаку будуть тримати гнів і запальність під контролем. Також зірки обіцяють час для романтики: рік Бика буде успішним для Терезів у всьому, що стосується любові і сім'ї.

Скорпіон

В 2021 році астрологи радять Скорпіонам не вкладати гроші в цінні папери та нерухомість, а більше уваги приділити здоров'ю та фінансів. Для представників цього знаку рік буде емоційно нестабільним і навіть вибуховим, однак цей час може стати успішним для бізнесу.

Стрілець

Стрільці здатні завжди з оптимізмом дивитися вперед і знаходити світлі сторони життя. У 2021 року вони будуть сповнені щастя, ентузіазму і зможуть добре заробити. У справах можуть час від часу виникати несподівані затримки, що викличе в вас напруга. Зірки радять Стрільцям триматися подалі від злих людей і більше уваги приділити своїй безпеці - є ризик травмування.

Козеріг

Терплячі і дисципліновані Козероги зазвичай досягають успіху в пізньому віці завдяки сильній інтуїції. У 2021 року зірки радять їм приділити увагу своєму професійному житті - Бик підштовхне вас отримати те, про що ви навіть не мріяли. Цей рік стане чудовим часом для тих, хто шукає можливість підвищити свій соціальний статус, отримати владу і визнання.

Водолій

Для Водоліїв у 2021 році настане успішний період. Особливо будуть приємні перемоги в бізнесі та фінансовій сфері. Але, як радять астрологи, не забувайте у вихорі приємних подій стежити за здоров'ям і порядком в питаннях фінансів.

Риби

Риби - дуже добросерді, емоційні і чуйні, але вроджена відсутність рішучості може заважати приймати вигідні правильні рішення в життя. У 2021 році для досягнення найкращих результатів Рибам потрібно буде подолати свій егоїзм - так ви зможете розраховувати на допомогу оточуючих. Особливо сприятливий рік буде в питаннях любові і сім'ї.

Як повідомляв "Апостроф", у 2021 році на представників семи знаків Зодіаку чекає фінансове благополуччя і удача.