RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Названо топ-5 найбільш надійних повнопривідних кросоверів - відмінно справляються з суворими умовами

Вибрати надійний кросовер з повним приводом в 2020 році дуже непросто. Група експертів вивчила всі можливі варіанти на ринку, і склала рейтинг, який може підказати автолюбителям, на які автомобілі варто звернути увагу, щоб не шкодувати про свій вибір в майбутньому.

Про це пише сайт Сars-rating.

У рейтинг увійшла Toyota RAV4 - це кросовер з повним приводом, який до цих пір затребуваний на світовому ринку. Коефіцієнт надійності за результатами різних опитувань становить 93,4%. Новинка відрізняється стильним дизайном, який є сучасним і в 2020 році, а також своїми характеристиками.

Одним із самих практичних кросоверів на ринку є Lexus NX. Це кросовер преміум класу, він вважається сучасним і безпечним, а його стиль відразу ж впадає в очі. Експерти оцінили його надійність в 94,7%, а головна перевага транспортного засобу - відмінна керованість і регульована підвіска. Ця машина створена для тих, хто любить інноваційна технології.

KIA Sorento - це ще один автомобіль, який обов'язково повинен бути в шорт-листі водія при виборі транспортного засобу. Продукт корейського виробництва свого часу став справжнім хітом продажів. Коефіцієнт надійності автомобіля оцінили в 95,6%. Виробник зазначив, що це універсальна і комфортна машина, яка підійде для будь-яких цілей.

KIA Sportage також пропонує до уваги автолюбителів комфорт і надійність. Експерти оцінили безпеку цього транспортного засобу в 95,8%. Авто відрізняється стильним зовнішнім виглядом і універсальністю, що дуже цінується серед автолюбителів.

Останнє авто в рейтингу - Lexus RX. Цей автомобіль запам'ятався водіям своїм незвичайним дизайном. Коефіцієнт надійності транспортного засобу дорівнює 96,2%, лише 3,8 відсотка автолюбителів відзначили незначні поломки. Це один з кращих кросоверів на ринку прямо зараз.

Як раніше повідомляв "Апостроф", оприлюднений список з 10 авто, які найчастіше викрадали в Україні в 2020 році.