RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку, на яких чекає казкова удача в день зимового сонцестояння

На понеділок, 21 грудня, прийдеться день зимового сонцестояння - найкоротший у році. Якщо вірити гороскопам, в цей день представників всіх знаків Зодіаку чекають серйозні зміни, а особливо пощастить чотирьом щасливчикам - їх чекають просування кар'єрними щаблями і великі гроші.

Про це повідомляє видання "Гадалкин дом".

Близнюки

Гороскоп радить Близнюків не пропускати заходи, які мають прямий зв'язок з вашим просуванням на роботі. В цей день ви можете отримати цікаві і вигідні пропозиції, а також завести нові знайомства.

Рак

День зимового сонцестояння для Раків підходить для вкладень і великих покупок. Вони будуть випромінювати особливу енергію, чарівність і привабливість, які можна використати для вирішення важливих питань, які ви постійно відкладали. Також можете звернутися до впливових друзів і знайомих, зараз вони не відмовлять вам у допомозі.

Скорпіон

В цей день життєві сили і енергія Скорпіонів підвищаться, а також покращаться творчі здібності, інтуїція і сексуальність. Тому день зимового сонцестояння стане сприятливим для творчого підйому. Можете сміливо братися за будь-яку справу, всі вони завершаться успішно.

Риби

Для Риб 21 грудня принесе успіх у переговорах - ви зможете укласти вигідну угоду завдяки вашій хитрості і здатності зваблювати оточуючих. Можливо, сьогодні вам вручать подарунок або ваша половинка підготує несподіваний і приємний сюрприз. Будуть витрати, але гроші ви витратите не дарма.

Як повідомляв "Апостроф", у 2021 році на представників семи знаків Зодіаку чекає фінансове благополуччя і удача.