RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ряд країн терміново припиняє авіасполучення з Британією через новий штам коронавірусу

Ряд країн припинили авіасполучення з Великобританією через поширення нового штаму коронавірусної інфекції COVID-19. На офіційних порталах уряду Нідерландів, Італії, Бельгії та Ізраїлю було опубліковано повідомлення, де йдеться про скасування авіасполучення. До обмежень готуються влада Німеччини, Австрії та Франції. Через те, що в Британії було виявлено новий тип коронавірусу, прем'єр-міністр Борис Джонсон попередив, що в столиці Королівства вводиться найвищий, четвертий рівень локдауну.

Про це пишуть на офіційному сайті уряду Нідерландів.

Влада всіх цих країн також планує припинити інші види транспортного сполучення з Великобританією. Заборона на території Нідерландів буде діяти в період з 20 грудня 2020 року по 1 січня 2021 року включно. Таке повідомлення було опубліковане на порталі уряду. У Нідерландах вже виявили перший випадок зараження мутованим вірусом COVID-19.

Уряд Ізраїлю обмежив в'їзд не тільки для жителів Великобританії, але і для Данії та Південної Африки. У цих країнах також виявили мутацію COVID-19. Всі громадяни Ізраїлю, які прилетіли з країн, де виявили мутацію COVID-19, зобов'язані пройти двотижневий карантин в окремих готелях. На даний момент невідомо, скільки триватиме заборона в цій країні.

У Бельгії авіасполучення заблоковано мінімум на добу. Прем'єр-міністр країни Олександр Де Кроо поговорив з журналістами і розповів про те, що в уряду поки немає думок про повне припинення авіасполучення, але все може змінитися.

Як писав "Апостроф" раніше, в США назвали новий небезпечний симптом коронавірусу.