RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Що подарувати дитині на Новий рік: кращі ідеї на будь-який вік

Наближається свято Нового року, якого особливо чекають діти, розраховуючи отримати під ялинку традиційний подарунок.

"Апостроф" зібрав рекомендації подарунків для дітей різного віку, яким вони безсумнівно зрадіють.

Як визначиться з подарунком

Щоб вибрати подарунок, потрібно врахувати побажання самої дитини чи її батьків. Для правильного вибору слід враховувати стать і вік дитини, його інтереси і захоплення. Якщо явних хобі поки немає можна підібрати подарунок у відповідності з характером дитини - спокійного малюка можуть захопити конструктори або пазли, непосиду порадують ковзани або ролики.

При виборі подарунка необхідно звертати увагу на якість товару, підозріло дешева річ без розпізнавальних знаків на упаковці може бути небезпечна.

Подарунки для дітей різного віку

До 1 року: електронні гойдалки, розвиваючий килимок, бізіборд (розвиваюча дошка з корисними розвагами), будь-які музичні іграшки, кубики, пірамідки, сортери.

У віці 1-3 роки: конструктори, мозаїки, пазли, ігрові намети (в формі юрти, казкового замку або справжньою туристичною намети), крейда, фарби, дошки, мольберти для малювання, набори для творчості; м'які іграшки та іграшки у ванну.

У віці 3-6 років: творчі набори або набори по інтересам, магнітний мольберт, конструктор з досить великою кількістю деталей, радіокеровані іграшки, настільні ігри.

У віці 7-10 років: ковзани або ролики; бездротові навушники або портативну музичну колонку; складний транспорт на радіокеруванні: квадрокоптера, катери; модний гаджет (смартфон або планшет); розумний годинник.

У віці 11-13 років: новий гаджет (смартфон, планшет, розумні годинник); ігрова консоль; спортивний інвентар (м'яч, фітнес-браслет, ковзани), набори для майбутніх вчених (комплекти для фізичних або хімічних дослідів, мікроскопи, телескопи), настільні ігри ( "Монополія", "Твістер"); модний одяг і аксесуари (сумку, рюкзак, снуд, кросівки на світиться підошві, шнурки з підсвічуванням); косметика з підліткової серії.

У віці 14-17 років: новий смартфон або планшет; сертифікат на покупки; квитки на концерт улюбленого виконавця; абонемент з урахуванням захоплень підлітка: в тренажерний зал, в танцювальний зал, в басейн; гроші, якщо є впевненість, що вони будуть витрачені розумно.

Що не варто дарувати

Найчастіше діти не надто раді таким подарунком, покладеним до ялинку:

  • предмети гігієни на кшталт мила або гелю для душу;
  • повсякденний одяг або взуття;
  • підручники, канцелярське приладдя, шкільний рюкзак.

Раніше "Апостроф" нагадав про п'ять кімнатні рослини, які в новорічні свята легко перетворити на "ялинку".