RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Хочуть одне, а всім кажуть інше: астрологи назвали таємні бажання всіх знаків Зодіаку

Астрологи назвали таємні бажання представників кожного знаку Зодіаку, про які вони воліють не говорити.

Про це пише видання "Слово і фраза".

Овен

Овни завжди намагаються бути в центрі уваги і це видно з їхньої поведінки, але вони в глибині душі мріють про те, щоб їх любили, обожнювали і носили на руках. А ще вони страшенно хочуть, щоб їм не потрібно було працювати, а їхнє життя перетворилася на суцільну вечірку.

Телець

Тельці мріють про те, щоб всі проблеми розчинилися, як дим в повітрі, до них прийшов принц на білому коні або королева, з якими можна було б піти на край світу і залишити всю цю метушню - роботу, справи і проблеми.

Близнюки

Близнюки найчастіше бажають бути або суперзіркою, або самітником-відлюдником, щоб піти геть від усієї цієї метушні і побути на самоті.

Рак

Раки мріють про віддану і вірну другу половинку, міцну сім'ю, стабільне фінансове становище. У своїх фантазіях вони уявляють себе королями і королевами, які мають власну прислугу і безмежну владу.

Лев

Леви хочуть бути найкращими в обраній сфері, але не просто найкращими, а єдиними і неповторними майстрами своєї справи. Їм потрібно, щоб всі знали, що вони роблять щось краще за інших.

Діва

Діви мріють про стабільність і мир на Землі, про те, що колись прийде чудовий час і всі будуть поважати один одного і любити. Це мудрий Знак Зодіаку, який рідко хоче влади або нескінченних грошей.

Терези

Жінки-Терези мріють бути найкрасивішими і щоб всі їм заздрили. Чоловіки ж таємно бажають створити затишне гніздечко для себе і своєї родини.

Скорпіон

Скорпіони в глибині душі мріють позбутися від усього і усіх, що їм не подобається. Вони хочуть зібрати цих людей разом, посадити у вагони і відвезти куди-небудь в пустелю, щоб забути про них назавжди.

Стрілець

Стрільці таємно мріють навчитися читати думки, щоб стати номером один в усьому. У них є манія бути завжди правими і найкращими, тому їх таємне бажання - стати надлюдьми.

Козеріг

Таємні бажання цих людей досить прості: вони хочуть жити у величезній неприступній фортеці, в оточенні тільки тих, кого знають краще за все. Ще вони не відмовилися б від уміння миттєво діагностувати брехню.

Водолій

Водолії таємно мріють увібрати в себе всі знання світу, розгадати загадки Всесвіту, стати просвітленими, зрозуміти божий задум. Але, звичайно, всім навколо вони кажуть, що хочуть стати успішними в бізнесі.

Риби

Ці люди мріють про велике кохання, а поруч із собою у якості другої половиники хочуть бачити хтось кінозірку, а хтось - знайомого або знайому. Риби хочуть жити в оточенні ласки і уваги. Це все, що їм потрібно.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли, яким стане рік Бика для всіх представників Східного гороскопу.