RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Названо кращі позашляховики, які не боятися бездоріжжя і рідко ламаються

Автомобільні експерти склали рейтинг найкращих семимісних позашляховиків і кросоверів в 2019-2020 роках.

Відповідний список ТОП-10 опубліковано на сайті "Выборок".

BMW X7

На першому місці - найбільший позашляховик зі списку. Автомобіль з вагою в 2,3 т. З невеликим креном управляється в поворотах, при цьому швидкість відчувається плавно. Їзда однаково комфортна на асфальті і горбистій місцевості. Двигун 40i генерує 340 к.с., розвиваючи швидкість 0-100 км / год за 5,4 секунди. Витрачає літр палива на 14 км. Місткий, усіяний зручними функціями, має регульований клімат, лампи для читання, підставки під чашки, розетки. Інформаційно-розважальна система інтуїтивно зрозуміла, електричні сидіння регулюються.

Mercedes-Benz GLS +

Джип високого класу спроектований для комфорту і безпеки великої родини. Автомобіль оснащено 362-сильним, шестициліндровим двигуном з турбонаддувом або V8 з 483 л. с. Має стійке зчеплення з дорогою в суворих погодних умовах і гарантує комфортну їзду для всіх пасажирів і причепа. Сидіння з підігрівом, вентиляцією і масажними вставками. Доступ до третього ряду полегшується, завдяки відкидається спинок другого.

Infiniti QX80

Автомобіль оснащений стандартним 5,6 л. V8, який має ефективність використання палива, 400 л. с. і обертовим моментом 560 н / м. Буксирує 3900 кг, бере великий багаж. Володіє інноваційними технологіями для безпеки водіння. Адаптивне освітлення, відчуваючи рульове управління і повертаючи фари, допомагає поліпшити видимість на перехрестях і при поворотах. Монітор з функцією виявлення рухомих об'єктів полегшує маневрування в обмеженому просторі. Всередині з комфортом розмістяться вісім пасажирів.

Ford Expedition

Ідеальний вибір для великих сімей, які люблять подорожувати на далекі дистанції. Місткість до 7 осіб, широкий простір для ніг пасажирів в третьому ряду і підігрів / охолодження передніх місць. Продуктивна інформаційно-розважальна система, покращене розпізнавання голосу, великий сенсорний екран з можливістю прокрутки, доступна навігація і функція масштабування. 360⁰ камера з розділеним дисплеєм дозволяє оглядати дорожню ситуацію навколо автомобіля на 8-дюймовому кольоровому РК-екрані.

Cadillac XT6

Цей автомобіль відрізняється вишуканим інтер'єром. Складні сидіння третього ряду - з електроприводом, система клімат-контролю і вентильовані передні сидіння. Стандартна потужність V6 двигуна 3,6 л., Управляється інтелектуальної 9-ступінчастою, автоматичною коробкою передач. Буксировочна здатність - 1800 кг.

Peugeot 5008

Це "чоловіча" спортивна модель джипа. Впевнено почуває себе на дорозі і тримає кут повороту. Для маневрування краще використовувати парктроніки або камеру заднього виду. Має налаштування контролю тяги: нормальний, сніг, пісок, бруд і "ESP викл.". Приваблюють не високі витрати на експлуатацію, витрата палива - 20 км / л.

Volvo XC90

У цього автомобіля підвищена увага до заходів безпеки, а також досить простору в салоні. Інтер'єр високого рівня - сучасний скандинавський дизайн з семимісцевим салоном. В автомобілі шкіряна оббивка, клімат-контроль, bluetooth-гарнітура, супутниковий приймач, стереосистема з десятьма динаміками і USB для підключення аудіо плеєра. З незручностей - тісний третій ряд.

Skoda Kodiaq

Красива, бюджетна машина, особливо в збільшеному, сімейному варіанті. Багажник вміщує 620 л. в місному режимі і 270 л. - після трансформації. Сидіння комфортного розміру, хоча останні тісні. Спинки регулюються і складаються. У комплектації повний привід, буксирувальний гак.

Audi Q7

Шикарна, комфортабельна машина з відмінним оглядом. Легка в управлінні, а швидкості до 100 км / год досягає всього за 6,5 секунд. Передні сидіння регулюються електричними приводами, середні зсуваються, забезпечуючи можливість розмістити все, що потрібно. Однак, цей автомобіль більше сподобається водієві, а не пасажирам.

Land rover Discovery

В цьому авто зможуть розмістяться сім дорослих, незалежно від того, наскільки зрушені сидіння і відрегульовано положення. Позашляховик важить до 2 тонн, але залишається комфортним для водіння. Обсяг багажника з 258 літрів з усіма сидіннями збільшується до 1137 при трансформації. Спеціальний додаток дозволяє використовувати смартфон або 25- сантиметровий сенсорний екран для регулювання задніх сидінь.

Як повідомляв "Апостроф", раніше фахівці провели нові краш-тести і встановили найбезпечніші автомобілі.