RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Візьмуть Бика за роги: названо п'ять знаків Зодіаку, на яких чекає успіх в кар'єрі та бізнесі в 2021 році

Астрологи вважають, що 2021 рік буде набагато спокійніше свого попередника для всіх знаків Зодіаку. При цьому є знаки, на яких гарантовано чекає успіх в новому році.

Як повідомляє "АТВ Медіа", успішним 2021 рік буде для знаків Зодіаку Овен, Рак, Лев, Терези і Водолій.

Овни

У 2021 року цим людям посміхнуться планети, але для цього знака Зодіаку рік також не буде спокійним і безтурботним. Пік змін слід очікувати в січні і на початку березня. У цей відрізок часу вам слід зробити революцію в сфері роботи, але при цьому можливий ризик зіткнутися з конфліктами.

У 2021 році у вас вийде подолати всі труднощі, які будуть вас випробовувати на міцність. При цьому вам треба розібратися у глобальних проблемах і знайти нетривіальні виходи зі складних ситуацій.

У роботі і бізнесі ваші ініціативи будуть підтримані, ваш прибуток може зрости. 2021 рік - вдалий час для переходу на нову роботу, старту нових проектів, творчих удач.

Рак

2021 рік для Раків може стати в багатьох сенсах визначальним. Вже на початку року вас можуть очікувати великі зміни в житті.

При цьому Ракам не варто забувати про свої минулі досягнення та успіхи, їх потрібно проявити на новому рівні. Успіх супроводжуватиме будь-яку нову діяльность, кар'єру або любовні зв'язки.

Саме час - зайнятися довгостроковими планами, питаннями фінансового характеру, а також проблемами, які викликані невиконанням зобов'язань кимось із друзів або партнерів.

Лев

У Левів в новому році з'являться нові шанси підвищити рівень життя, а також їм можна очікувати щасливих подій в родині, планувати далекі поїздки, розраховувати на вдалі ситуації в зарубіжних контактах.

Вас чекає безліч поїздок, спілкувань і налаштувань нових відносин, зв'язків і знайомств. 2021 рік - найвдаліший час для професійних успіхів і досягнення поставлених цілей.

Уже восени вам можуть запропонувати цікаву, прибуткову роботу, а ось складні місяці припадають на лютий, березень, кінець червня, липень і початок серпня, кінця жовтня і листопад.

Терези

Терезам в новому році потрібно приходити в себе після 2020 року, переглядаючи свої особисті відносини і звичні цінності. Вам потрібно зосередитися на кар'єрних досягненнях, а всі докладені зусилля окупляться в майбутньому.

При цьому астрологи рекомендують відмовитися від великих покупок і угод, особливо в першій половині року, щоб не залишитися без усіх заощаджень.

Здоров'я Терезів залишається відмінним, а підірвати його може тільки втома і неправильне харчування.

Водолій

Скупчення планет саме у вашому знаку, а значить в цьому році вам буде комфортно, хоча доведеться багато працювати. У ваше життя почнуть приходити нові люди з добрими намірами, але відразу відкривати своє серце їм не потрібно.

Водолії, які вирішили в 2021 році почати власний бізнес, можуть боротися з численними складнощами формального характеру.

Астрологи впевнені, що ви сформуєте фінансовий фундамент на довгі роки.

Як повідомляв "Апостроф", відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на грудень і попередив про небезпеку - після 20 грудня існує велика загроза катастрофи.