RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Бик готує їм великий подарунок: три знаки Зодіаку раптово розбагатіють в січні 2021 року

Вже зовсім скоро прийде новий 2021 рік, який буде роком Білого Металевого Бика. За словами астролога Тамари Глоби, перший місяць нового року стане вдалим для представників деяких знаків Зодіаку і вони заживуть по-королівськи.

Про це пише видання "Московський комсомолець".

Стрілець

У січні Стрільці зможуть на повну використати свою природну харизму, щоб отримати підтримку якогось покровителя. Впливова людина допоможе їм з постійною роботою або з прибутковими підробітками. Отримавши значне поповнення свого гаманця, Стрільці зрозуміють, чого їм не вистачало так довго.

Рак

Народжені під сузір'ям Рака люди у січні будуть купатися в грошах. Всесвіт їх щедро обдарує грошима і подарунками, а самим Ракам навіть не доведеться докладати для цього ніяких зусиль. Гроші, що зваляться на Раків, гороскоп рекомендує їм вкласти у якийсь масштабний проект і не витрачати на дрібниці.

Скорпіон

Цей знак отримає в січні стільки грошей, що навіть буде ламати голову над тим, куди їх витратити. Такий подарунок долі Скорпіони отримають не просто так - це буде результатом справи, яку вони розпочали у 2020 році. Зірки радять Скорпіонам не зупинятися і продовжувати розпочате. Зусилля, які будуть витрачені на розкрутку проекту, окупляться з лишком.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Металевого Бика стане часом доленосних зустрічей, а у когось втіляться в життя їхні найзаповітніші мрії. Але лише п'яти знакам Зодіаку пощастить настільки, що їх життя в 2021 році зможе змінитися кардинально у кращий бік.