RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

"Дракон" захопить людство: що йдеться про 2021 рік у прогнозах Ванги

У наступаючому 2021 році президент США Дональд Трамп перед тим, як покинути Білий дім, заразиться "загадковою хворобою", Землю захопить "дракон" і з'являться "червоні гроші".

Такі передбачення відомої болгарської провидиці Ванги опублікувало британське видання Mirror.

Згідно з її прогнозам, економіка Європи наступного року впаде, в країнах ЄС активізуються ісламістські терористи. В цілому світ страждатиме від катаклізмів і великих лих.

Перед тим, як покинути Білий дім, 45-й президент США захворіє "таємничою хворобою", яка зробить його глухим і викличе черепно-мозкову травму.

У той же час в 2021 році вчені знайдуть ліки від раку.

"Прийде день, коли рак буде зв'язаний залізними ланцюгами", - цитує провидицю британське видання.

Також Ванга говорила, що в 2021 році весь світ захопить "сильний дракон", під яким, як припускають тлумачі, мається на увазі Китай.

Провидиця також передбачала об'єднання трьох велетнів і появу "червоних грошей".

"Три велетні об'єднаються. У деяких людей будуть червоні гроші. Я бачу цифри 100, п'ять і багато нулів", - говорила вона.

Слова Ванги інтерпретують як об'єднання Росії, Індії і Китаю, а під "червоними грошима" вона нібито мала на увазі банкноти в 100 юанів і п'ять тисяч рублів - обидві червоного кольору.

Крім того, вона говорила, що в світі припиниться виробництво бензину, а поїзди будуть "літати за допомогою сонячного світла". Імовірно, Ванга мала на увазі альтернативні енергетичні технології на кшталт сонячних батарей.

Як повідомляв "Апостроф", в своїх прогнозах знаменита болгарська провидиця Ванга говорила про страшної епідемії в дзеркальному році, від якої люди будуть падати і помирати на вулиці. Тепер її пророцтва пов'язують з пандемією хвороби від коронавірусу.